Uutiset |

Keksi nimi Vuoreksen yhteiskäyttötilalle

Vuores Palvelu Oy avaa keväällä 2018 Vuorekseen yhteiskäyttötilan. Vuoreksen puistokatu 92:n katutasoon sijoittuvan noin 70 neliön monitoimitilan voi vuokrata helposti ja edullisesti niin juhliin, kokouksiin, kerhotoimintaan, pop-up-myymäläksi/kirpputoriksi kuin vaikkapa kevyeen ryhmäliikuntaan.

Koko tilaa vuokrataan lähtökohtaisesti iltaisin ja viikonloppuisin 13-15 euron tuntihintaan. Päivisin tilasta voi vuokrata työpistettä muutaman euron tuntihintaan, mutta myös koko tilan varaaminen on mahdollista.

Tilan varaus, maksu sekä sähköisen älylukon avaaminen tapahtuvat helppokäyttöisesti Flextila-verkkopalvelun kautta (tilan varauskalenteri ei vielä käytössä). Alueen taloyhtiöiltä, yhdistyksiltä, yrityksiltä jne. vuokra voidaan periä myös laskulla. Tilassa on keittiö, mutta sinne voi myös varata valmiiksi tarjoilun. Tilan muunneltava kalustus mahdollistaa monenlaisen käytön ja tarpeet.

Ehdota tilalle nimeä

Nyt voit ehdottaa nimeä tulevalle yhteiskäyttötilalle! Nimen toivotaan oleva lyhyt ja ytimekäs sekä mielellään sellainen, joka viittaa tilan luonteeseen. Varsinaiseen nimeen voidaan myös yhdistää tilasta kertova tukisana (esim. ”Yhteiskäyttötila X”).

Nimiehdotuksien joukosta mahdollisesti valituksi tulevan nimen ehdottaja palkitaan vapaasti valittavalla 50 euron lahjakortilla Vuoreksessa sijaitsevan yritykseen.

Ehdota nimeä sähköisellä lomakkeella 6.3.2018 mennessä: https://vuores.fi/nimi-yhteiskayttotilalle. Samalla voit kertoa, miten toivoisit tilan kalustettavan ja millaista yhteistoimintaa toivoisit tilassa järjestettävän.

Nimi julkistetaan tilan avaamisen yhteydessä.