Uutiset |

Ruskonkehän alikulkukäytävän rakentaminen on alkanut

Ruskonkehän alikulkukäytävä rakennetaan Tampereen ja Lempäälän rajalle Vuorekseen Vuoreksen keskuspuiston eteläpuolelle.

Alikulkukäytävä yhdistää Vuoreksen jalankulku- ja pyöräilyreitit myöhemmin rakentuvaan Anniston kaava-alueeseen ja Ruskonkehän jalankulku- ja pyöräilyreitteihin. Hanke toteutetaan Lempäälän kunnan ja Tampereen kaupungin yhteistyönä.

Työt ovat alkaneet maanleikkaustöillä ja jatkuvat louhintatöillä viikolla 14. Louhintatöiden aikana liikenne pysäytetään sekä Ruskonkehällä että Mäyränmäenkadulla. Ruskonkehän ajoneuvo- ja kevyt liikenne ohjataan toukokuussa valmistuvalle kiertotielle. Työt valmistuvat lokakuun 2018 loppuun mennessä.

Työn pääurakoitsijana toimii Kreate Oy.

Ruskonkehän alikulkukäytävän sijainti kartalla

 

Asemapiirustus (pdf, 791 kt)

Kiertotien periaatepiirustus (pdf, 782 kt)

Tampereen kaupungin tiedote