Uutiset |

Vuoreksen yhteiskäyttötila on avattu

Vuoreksen yhteiskäyttötila eli tuttavallisemmin Vyhti on nyt kaikkien vuoreslaisten varattavissa. Vuoreksen puistokatu 92:ssa sijaitsevaa tilaa hallinnoi Vuores Palvelu Oy.

Noin 70 neliön monitoimitilan voi vuokrata helposti ja edullisesti niin juhliin, kokouksiin, kerhotoimintaan kuin vaikkapa pop-up-myymäläksi/kirpputoriksi. Koko tilaa vuokrataan lähtökohtaisesti iltaisin ja viikonloppuisin 13-15 euron tuntihintaan. Päivisin tilasta voi vuokrata työpistettä 4 euron tuntihintaan, mutta myös koko tilan varaaminen on mahdollista.

Vyhti-nimen keksi keväällä järjestetyssä kilpailussa Hanna Luukkonen, joka palkitaan nimiehdotuksestaan 50 euron lahjakortilla valitsemaansa Vuoreksen yritykseen.

Millainen tila Vyhti on?

Tilan varaus, maksu sekä sähköisen älylukon avaaminen tapahtuvat helppokäyttöisesti Flextila-verkkopalvelun kautta. Alueen taloyhtiöiltä, yhdistyksiltä, yrityksiltä jne. vuokra voidaan periä myös laskulla (ota laskutuksesta yhteys Vuores Palveluun).

Tilan keittiössä on astianpesukone, 2 kannun kahvinkeitin, jääkaappi, vedenkeitin, mikro, kahviastiasto lautasineen 20 hengelle sekä tarjoiluastioita. Tilaan voi myös varata tarjoilun läheisestä kahvilasta.

Tilassa on käytettävissä wlan-yhteys, 65” TV/näyttö, dataprojektori ja tulostin. Tilassa on wc. Tilan muunneltava kalustus mahdollistaa monenlaisen käytön ja tarpeet. Tuolipaikkoja on 35 hengelle ja pöytäpaikkoja 18-26 hengelle. Vuokraajan tulee siistiä tila seuraavia käyttäjiä varten oman varauksensa puitteissa.

>> Siirry Flextila.com-verkkopalveluun

Kysy lisää Vuores Palvelusta (vuorespalvelu@vuores.fi tai 050 4336938).