Uutiset |

Vuores-päivää 2018 vietettiin onnistuneesti jopa 2500 kävijän voimin

Sunnuntaina 20.5.2018 järjestetty Vuores-päivä houkutteli jälleen runsaasti kävijöitä – mukana niin vuoreslaisia kuin kaupunginosaan muuttamisesta kiinnostuneita. Vuores-talolla kävi tapahtuman aikana arviolta jopa 2300-2500 kävijää, mikä on satoja kävijöitä enemmän kuin aiempina vuosina. Vuoresta ja sen asuntotarjontaa esitellyt ilmaistapahtuma järjestettiin jo viidettä kertaa.

Näyttelijä Ernest Lawsonin juontamaa ilmaistapahtumaa vietettiin upeassa säässä ja leppoisassa tunnelmassa. Eniten yleisöä veti Putous-tv-ohjelmasta tunnettu hahmo Ansa Kynttilä, joka hauskuutti kävijöitä omintakeisella tyylillään. Perheen pienimpiä viihdytti energinen duo Mimi ja Kuku. Tapahtuma viimeisteltiin Jukka Pojan & DJ Stormyn rennolla reggaekeikalla.

Lisäksi tapahtumassa oli Tampereen kaupungin, rakennusliikkeiden ja alueella toimivien yritysten esittelypisteitä. Mukavaa tekemistä tarjosivat Vuores-aiheinen tietovisa, MLL Vuores ry:n lasten temppurata ja lelukirppis, seurakunnan autorata, kaverikoirat, Anniston tallin islanninhevoset ja taiteilija Juha Suonpään Juurtumisia-esitys. Tampereen kaupungin Unalab-hankkeen ohjatulla luontopolulla oli mahdollista tutustua lähiympäristöön. Pientä purtavaa oli myytävänä Vuoreksen koulun vanhempainyhdistyksen kahvilasta, Vuoreksen asukasyhdistyksen ulkokojulta ja partiolippukunta Tervaksentekijöiden letunpaistopisteeltä.

Tapahtuman järjesti Vuores Palvelu Oy yhdessä Tampereen kaupungin sekä alueen rakennusliikkeiden, yritysten ja yhdistysten kanssa.

Lämmin kiitos kävijöille ja tapahtumassa mukana olleille tahoille!