Uutiset |

Tutustu Vuoreksen sinivihreisiin aarteisiin mobiilipelin keinoin!

Vuoreksen hulevesiratkaisut ovat tärkeitä alueen sade- ja sulamisvesien käsittelyn kannalta, mutta ne tuovat myös viihtyisyyttä asuinalueelle. Action track -pelin avulla pääset tutustumaan näihin kohteisiin sekä kertomaan mielipiteesi asuinalueesi luontoperustaisista järjestelmistä, joita ovat esim. tervaleppäkorpi, Vuoreksen keskuspuiston altaat ja hulevesiuoma sekä kosteikot Hupakankorvessa, keskuspuistossa ja Koukkuojan luona.

Pääset peliin lataamalla puhelimeesi ilmaisen Action track -sovelluksen Google Play- tai Apple Store -kaupasta. Lue sovelluksella oheinen QR-koodi, niin pääset peliin. Pelin nimi on Vuores-päivä. Paina ”lataa” ja ”aloita heti”, niin näet kartalla pisteet. Kun pääset kunkin pisteen kohdalle, tehtävät ponnahtavat esiin. Muista pitää puhelimessasi sijainti päällä!

Pelin taustalla on Tampereen kaupungin Unalab-hanke. Mukavaa pelailua!