Uutiset |

Vuoreslaisten terveysasemapalvelujen tuottajaksi Mehiläinen

Tampereen kaupungin terveysasemapalveluiden tuottaja keskustan ja Hervannan alueilla vaihtuu 1.8.2018. Uutena tuottajana aloittaa Mehiläinen Terveyspalvelut Oy. Tuottajan vaihtuminen näkyy asiakkaille muun muassa siten, että elokuun alusta lähtien keskustassa asioidaan Finlaysonilla ja Hervannassa kauppakeskus Duossa. Kaupunki kilpailutti palvelut keväällä. Palvelut on aiemmin tuottanut Pihlajalinna.

Terveyspalveluiden tuottajan vaihtuminen koskee 15 200 keskustassa ja 10 000 Hervannassa sekä Vuoreksessa asuvaa tamperelaista. Näiden asiakkaiden terveysasema on aiemmin ollut asuinosoitteen perusteella Omapihlaja Kehräsaari tai Omapihlaja Hervanta. He siirtyvät 1.8. lähtien automaattisesti Mehiläisen asiakkaiksi.

Toiminta alkaa uusilla terveysasemilla 1. elokuuta

Mehiläinen avaa palveluja varten uudet terveysasemat. Keskustan asiakkaita palveleva terveysasema avautuu Finlaysonille Mehiläisen tilojen yhteyteen 1. kerrokseen ja Hervannan ja Vuoreksen asiakkaita palveleva terveysasema kauppakeskus Duon 1. kerrokseen. Terveysasemat toimivat Mehiläisen Oma Lääkärisi -toimintamallin mukaisesti.

Asiakkaiden on mahdollista varata aikoja uudelle tuottajalle 1. elokuuta lähtien, jolloin uusien terveysasemien puhelinpalvelu avataan. Yhteystiedot, aukioloajat ja muu ohjeistus tiedotetaan heinäkuussa ennen toiminnan alkamista sekä kaupungin verkkosivuilla osoitteessa tampere.fi että Mehiläisen sivuilla tampere.omalaakarisi.fi. Kotitalouksiin, joiden terveysasemapalveluihin tulee muutoksia, lähetetään asiasta kirje heinäkuun aikana.

Omapihlajat ovat kiinni 11. heinäkuuta alkaen

Kesäsulkujen vuoksi Omapihlaja Hervannan ja Omapihlaja Kehräsaaren terveysasemat ovat kiinni 11. heinäkuuta alkaen. Kesäsulkujen aikana potilaat ohjataan hoitoon avoinna oleville terveysasemille. Hatanpään, Hervannan, Linnainmaan, Tammelakeskuksen, Tipotien ja Tesoman terveysasemat palvelevat asiakkaita koko kesän. Aika varataan terveyspalvelujen neuvonnasta numerosta 03 10023, joka palvelee joka päivä kello 7–22. Kesäsulkujen aikana terveysasemilla hoidetaan vain kiireellistä hoitoa tarvitsevat.

Lue koko Tampereen kaupungin tiedote: https://www.tampere.fi/tampereen-kaupunki/ajankohtaista/tiedotteet/2018/06/15062018_3.html