Uutiset |

Asukasyhdistyksen uutena jäsenetuna kajakkeja

Tiedote Vuoreksen asukasyhdistyksen jäsenille

Vuoreksen asukasyhdistys tarjoaa jäsenilleen melontavälineiden käyttöoikeuden korvauksetta.

Yhdistys on järjestänyt vihreän melontakontin Särkijärven rannalle sekä hankkinut sinne 2 kajakkia varusteineen, vihreän ja punaisen. Melontavälineiden varausta varten on sähköinen varausjärjestelmä, jonne jäsenmaksun maksaneiden jäsenten on mahdollista pyytää tunnukset sähköpostin kautta: vuoresasy@gmail.com. Laittakaa sähköpostia otsikolla: Melontakontti.

Tästä ilmaisesta jäsenedusta kannattaa ohimennen mainita myös vuoreslaisille naapureille ja ystäville, jotta saadaan lisää jäseniä yhdistykseen. Ja sen myötä lisää jäsenetuja tulevaisuudessa. Ehkä sup-lautoja? Tandempyörä? Lisää kajakkeja/kanootteja?

Turvallisia ja mukavia melontahetkiä toivottaa,

Vuoreksen asukasyhdistys ry