Uutiset |

Runkoverkon uudistustöistä aiheutunut katkoksia

Tampereen puhelimen tiedote taannoisista yhteyskatkoista:

”Rakennamme uutta runkoverkkoa, joka valmistuessaan tulee toimimaan jopa 100G nopeudella. Uudistus on merkittävä investointi tulevaisuuden tarpeisiin. Teimme keskiviikkona 1.8.2018 huoltotöitä liittyen runkoverkon uudistusprojektiin, jossa ensimmäisenä on vuorossa runkoverkkomme ytimen (core) reitittimien vaihto.

Reitittimien vaihdon seurauksena osa taloyhtiöiden kytkimistä jumittui, sillä runkoverkon oletusyhdyskäytävät (gateway) vaihtuivat. Tämä on näkynyt laajakaistayhteyden katkoksina kuluttaja-asiakkaillemme.

Pahoittelemme uudistustöistä aiheutuvaa haittaa. Mikäli laajakaistayhteydessänne ilmenee edelleen ongelmia, suosittelemme käynnistämään päätelaitteet (modeemi sekä tietokone) uudelleen.

Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme puhelimitse (03) 4551000 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@tampereenpuhelin.fi kesällä arkisin klo 9 – 17.

Asiakaspalvelu
Tampereen Puhelin”