Uutiset |

Vuoreksen koulun harrastavaan iltapäivätoimintaan ilmoittautuminen käynnissä

Koululaisten ilmoittautuminen kouluilla järjestettävään harrastavaan iltapäivätoimintaan on alkanut ja päättyy keskiviikkona 22.8.2018. Tutustu Vuoreksen koulun tarjontaan!

Harrastava iltapäivätoiminta eli hip-toiminta käynnistyy jälleen syyskuun alussa ja valikoimissa on monipuolinen kattaus eri harrastusmahdollisuuksia.

Eri-ikäiset peruskoululaiset pääsevät tutustumaan ja osallistumaan laajaan kerhotarjontaan joko omalla koululla tai niiden lähellä olevilla liikuntapaikoilla. Kerhotarjontaa on suunniteltu koulupoluittain ja osallistua voi myös toisen koulun hip-kerhoihin.

Vuoreksen koululla on tarjolla liikuntakerho, luontokerho, tanssikerho ja lyömäsoitinkerhoja.

Harrastava iltapäivätoiminta on lapsille ja nuorille maksutonta ja sitä järjestetään kaikilla Tampereen kaupungin peruskoululuilla. Kerhoja ohjaa inspiroiva ja osaava joukko eri alojen ammattilaisia: mukana on järjestöjä, yhdistyksiä, yrityksiä ja opettajia.

Toimintaan voi tutustua ja ilmoittautua Tampereen kaupungin internetsivuilla, ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 22.8.2018. Alakoulun kerhoihin ilmoittaudutaan sähköisesti internetsivujen kautta, yläkoulun harrastuksiin pääsääntöisesti ensimmäisellä kokoontumiskerralla. Hakuajan jälkeen vapaita paikkoja voi tiedustella suoraan koululta. Varsinainen kerhokausi pyörähtää käyntiin syyskuun alkupuolella.

Tutustu hip-toimintaan ja katso Vuoreksen koulun tarjonta täältä: https://www.tampere.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/perusopetus/hip.html