Uutiset |

Pitkospuiden rakentaminen Koukkujärvelle käynnistyy

Vuoreksen Koukkujärven pitkospuiden rakentaminen käynnistyy tällä viikolla. Toivomus pitkospuiden rakentamisesta Koukkujärven ympäri kulkevan polun märimpiin kohtiin on noussut esiin keväällä pidetyissä UnaLab-hankkeen työpajoissa, joissa on yhdessä alueen asukkaiden kanssa kehitetty Vuoreksen luontoon perustuvaa hulevesien hallintaa ja virkistyskäyttömahdollisuuksia edelleen. Tavoitteena on parantaa viheralueen ja luonnonsuojelualueen saavutettavuutta.

Lehtikuusilankut saapuvat Koukkuaurankadun päähän ja Iida Mannisen tien varrelle tämän viikon aikana. Pitkospuut toteuttaa Ekokumppanit – luontopalvelut ja hankkeen toteutusaikataulu on arviolta syys-lokakuu. Polkulinjaukset on käyty läpi Vuoreksen asukasyhdistyksen kanssa.

Tampereen kaupungin tiedote

Lisätietoja rakentamisesta

Projektiasiantuntija Petri Mäkelä, Ekokumppanit Oy, petri.makela@tampere.fi, p. 040 806 4082
Rakennuttajahortonomi Janne Syrjä, Tampereen kaupunki, janne.syrja@tampere.fi, p. 050 501 2597

Lisätietoja UnaLab-hankkeesta:

tampere.fi/unalab, projektisuunnittelija Salla Leppänen, salla.leppanen@tampere.fi, p. 044 423 5406

Kartta

Karttaan on merkitty pitkospuiden linjaus ++++ merkeillä ja polun kohta —– merkeillä.