Uutiset |

Vuoreksen Isokuusessa haettavana omakotitontteja

Tampereen kaupungin omakotitonttien haku alkaa 1. lokakuuta 2018.

Syksyn omakotitonttihaussa eniten tontteja on tarjolla Vuoreksen pohjoispuolella, lähellä Särkijärveä sijaitsevalla Isokuusi III -alueella. Lisäksi tarjolla on tontteja muualta Vuoreksesta ja Kaukajärveltä sekä yksittäisiä tontteja Takahuhdista ja Vehmaisista. Kaikkiaan tontteja on tarjolla 59 kappaletta.  

Vuokrattavat ja kiinteällä hinnalla myytävät tontit arvotaan hakijoiden kesken. Näitä tontteja haetaan sähköisesti ja niiden arvonnassa käytetään arvontaohjelmaa. Hakemusta pystyy muokkaamaan tai sen pystyy perumaan hakuaikana. Hakukriteereissä ei enää käytetä pisteytystä eikä pisterajoja. Ainoa edellytys on, etteivät hakija tai hakijat ole saaneet Tampereen kaupungilta tonttia 10 vuoteen eli vuonna 2008 tai sen jälkeen. 

Tarjousten perustella myytävistä tonteista tulee jättää tarjous paperisella ostotarjouslomakkeella.

Omakotitonttien vuokrasopimusten sähköistä allekirjoitusta valmistellaan parhaillaan. Tavoitteena on, että vuoden 2019 alusta sekä kaupunki että vuokralaiset allekirjoittavat vuokrasopimuksen sähköisesti Maanmittauslaitoksen kiinteistötietojärjestelmässä.

Omakotitonttien hakuaika päättyy 26.10.2018. Tarkemmat hakuohjeet ja tiedot tonteista löytyvät Tampereen kaupungin verkkosivulta Omakotitontin hakeminen.

Lisätietoja:

Kiinteistötoimi, maanvuokrat
sähköposti maanvuokrat@tampere.fi

Toimistosihteeri
Raija Laatio-Rimmi
puhelin 040 800 4079

Toimistosihteeri
Jaana Rimpi-Muhonen
puhelin 040 801 6777