Uutiset |

Vuores kiinnosti tonttihaussa

Tampereen kaupungin syksyn omakotitonttihaku on päättynyt. Tarjousten perusteella myytäviin tontteihin jätettiin määräaikaan mennessä 43 tarjousta. Arvottaviin tontteihin jätettiin 262 hakemusta, joista arvontaan kelpuutettiin 256 hakemusta.

Tontteja oli tarjolla Vuoreksesta sekä yksittäisiä tontteja Kaukajärveltä, Vehmaisista ja Takahuhdista. Suosituimmat tontit olivat Vuoreksessa, vaikkakin Kaukajärven tontti oli useammassa hakemuksessa ensimmäisenä vaihtoehtona.

Takahuhdin tontti sekä seitsemän Vuoreksen tonttia myydään tarjousten perusteella. Vuoreksen seitsemän tonttia sekä Vehmaisten tontti myydään kiinteällä hinnalla. Kaukajärven tontti sekä 42 Vuoreksen tonttia vuokrataan.

Tontit arvottiin 5.11.2018. Kaikille hakemuksen jättäneille on lähetetty tieto arvonnan tuloksesta tekstiviestillä ja sähköpostilla. Seuraava tonttihaku järjestetään syksyllä 2019.

 

Tampereen kaupungin tiedote

Lisätietoja

Toimistosihteeri
Jaana Rimpi-Muhonen
puhelin 040 801 6777

Toimistosihteeri
Raija Laatio-Rimmi
puhelin 040 800 4079

Tonttipäällikkö
Aila Taura
puhelin 050 351 8256