Uutiset |

Vuoreksesta haettavissa tontteja ryhmärakennuttamiseen

Tampereen kaupungin rivi- ja kerrostalotonttien haku on käynnissä 31.1.2019 asti. Rivi- ja kerrostalotontteja on tarjolla Vuoreksessa, Ikurissa ja Kaupissa.

Vuoreksen Isokuusen Harjanteen alueella on haettavana kerrostalojen, rivitalojen tai kytkettyjen asuinrakennusten muodostama korttelialuetontti. Tontilla edellytetään, että rakennusten kantavan rungon ja julkisivujen tulee olla pääsääntöisesti puuta.

Vuoreksen Rimmissä sijaitsevat tontit on suunnattu omatoimiseen ryhmärakennuttamiseen. Hankkeen tulee olla tulevien asukkaiden itsensä käynnistämä. Tonteille voi rakentaa seitsemän erillistaloa, ja hakijaryhmään tulee kuulua hakuvaiheessa vähintään neljä jäsentä. Ryhmää on kuitenkin täydennettävä vuoden sisällä varauspäätöksestä niin, että ryhmässä on seitsemän jäsentä ja että siinä on edustaja jokaisen erillispientalon rakennuttaja/asukastaloudesta.

Info ryhmärakennuttamisesta kiinnostuneille

Tampereen kaupunki pyrkii edistämään ryhmärakennuttamista ja järjestää info- ja verkostoitumistilaisuuden ryhmärakennuttamisesta kiinnostuneille. Tilaisuus on tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello 16.30 – 19.30 Galleria Nottbeckissa, Satakunnankatu 18 (Media 54 – rakennus Finlaysonin alueella).

Tilaisuudessa julkaistaan ryhmärakennuttamisen opas. Lisäksi infossa puhuvat Ryhmärakennuttajat ry:n puheenjohtaja Salla Korpela, arkkitehti, väitöskirjatutkija Anna Helamaa, Tampereen kaupungin tonttipäällikkö Aila Taura ja erityisasiantuntija Kaisu Kammonen. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu ryhmärakennuttamisen iltaan 7. tammikuuta 2019 mennessä verkkolomakkeella: https://palvelut2.tampere.fi/e3/lomakkeet/17562/lomake.html

 

Tietoja hausta ja tarjolla olevista tonteista: https://www.tampere.fi/asuminen-ja-ymparisto/rakentaminen/tontit/rivi-ja-kerrostalotontit.html

Lisätietoja ryhmärakennuttamisesta: https://www.tampere.fi/asuminen-ja-ymparisto/rakentaminen/tontit/ryhmarakennuttaminen.html

Lisätietoja

Tonttipäällikkö
Aila Taura
puhelin 050 351 8256
sähköposti Aila.Taura@tampere.fi
Asuminen (omakotitontit, yhtiömuotoiset asuntotontit)