Uutiset |

Lasten ja vanhempien eroryhmät Vuoreksessa

Vuoreksessa järjestetään keväällä eroryhmä 2011 ja 2012 syntyneille lapsille ja toiselle heidän vanhemmistaan. Ryhmään otetaan noin 5 lasta.

Aika: 3.4.2019 klo 13-17 ja 10.4.2019 klo 13-17
Paikka: Vuoreksen seurakuntatalo, Klaavan kauppakeskuksen 2.krs, Vuoreksen puistokatu 87

Lapset ja vanhemmat hyötyvät tuesta ja tunteiden käsittelyssä vanhempien eron jälkeen. Eroryhmissä saa turvallisesti käydä läpi omia tunteitaan ammattilaisten ja toisten samankaltaisessa tilanteessa olevien vertaisten kanssa. Ryhmä on tarkoitettu perheille, joissa vanhemmat ovat eronneet.

Lasten ja vanhempien ryhmät työskentelevät sekä erikseen että yhdessä. Vanhempien ryhmässä keskitytään vanhemmuuden tukemiseen ja lapsen auttamiseen. Lasten ryhmissä toimitaan lapsille ominaisten tapojen mukaan leikkien ja liikkuen.

Vanhempien ryhmän työntekijöinä ovat sosiaalityöntekijät Mervi Pentti ja Riitta Sulonen. Lasten ryhmää ohjaavat psykologit Hanna-Mari Houttu, Pipsa Honkanen ja Virve Rutanen. Ryhmä järjestetään yhteistyössä Hervanta-Vuores alueen lasten ja perheiden työskentelevien tahojen kanssa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Marja.olli@mll-tre.fi , 050 555 0052

”Eniten jännitti kertoa erosta kavereille.”
”Sain paljon työkaluja lasten kanssa toimimiseen.”
”Oli hyvä käydä ryhmässä yhdessä lapsen kanssa”
”Tästä oli hyötyä molemmille vanhemmille, vaikka toinen vain osallistui ”