Uutiset |

PerhePopUp-kohtaamispaikka Hervannan Duossa

Tampereen kaupunki yhdessä Hervanta-Vuores-alueen toimijoiden kanssa järjestää Hervannan kauppakeskus Duossa PerhePopUp-kohtaamispaikan, jossa voi pysähtyä hetkeksi askartelemaan ja piirtämään lapsen kanssa, lukemaan ja kuuntelemaan satuja sekä saamaan kasvatusvinkkejä vanhemmuuteen.

Lapsiperheiden PerhePopUp-kohtaamispaikka löytyy kauppakeskuksen pääovien läheisyydestä suihkulähteen vierestä ja se on avoinna arkisin klo 10-14 heinäkuun 19. päivään asti. Paikalla on aina työntekijä, jonka kanssa voit jutella alueen lapsiperhepalveluista ja mieltäsi askarruttavista asioista. Tervetuloa!

PerhePopUp
Aika: 29.4.2019 – 19.7.2019
Paikka: Hervannan kauppakeskus DUO,Pietilänkatu 2, 33720 Tampere

Lisätietoja

Palveluohjaaja
Päivi Viitanen-Marchegiano
puhelin 050 520 6248
sähköposti Paivi.Viitanen-Marchegiano@tampere.fi