Uutiset |

Tervetuloa asioimaan Vuoreksen jäteasemalle!

Asema löytyy osoitteesta Mäyränmäenkatu 18 ja on avoinna ma–pe klo 8–20.

Henkilökunta on paikalla klo 15–18. Aamulla ja illalla sekä arkipyhinä jäteasemalla voi asioida itsenäisesti. Asemalla voi käydä autolla, pyörällä tai jalkaisin. Osoite on Mäyränmäenkatu 18, Tampere. Itsepalveluaikoina asioidaksesi rekisteröiydy osoitteessa jateasemat.fi

Jäteasemalle voit viedä maksutta metallit, sähkölaitteet, hyötyjätteet ja kodin vaaralliset jätteet. Sekajäte- ja puujäte ovat maksullisia. Jos asioit itsepalveluaikaan, maksa jätemaksu sovelluksella (jateasemat.fi). Henkilökunnan ollessa paikalla voit maksaa myös kortilla.

Katso jäteasemien hinnat täältä: http://www.pjhoy.fi/Hinnat/Jateasemahinnat

Mikäli asut putkijärjestelmän alueella, voit viedä maksutta jäteasemalle 240 litran jäteastiaa vastaavan sekajätemäärän sellaista jätettä, jonka voisit laittaa sekajäteastiaan, mutta mikä ei sovellu putkikeräysjärjestelmään. 

Lue jäteasemasta lisää täältä: http://www.pjhoy.fi/pjoy/Vuoreksen_jateasema_aukeaa_toukokuussa