Uutiset |

Vuores-päivä 2019 sai jälleen runsaasti väkeä liikkeelle

Lauantaina 11.5.2019 Vuores-talolla järjestetty Vuores-päivä sai jälleen mukavasti väkeä liikkeelle. Vuoresta ja sen asuntotarjontaa, yrityksiä ja yhdistyksiä esitellyt ilmainen tapahtuma järjestettiin tänä vuonna kuudetta kertaa. Lavaohjelma sekä esittely-, toiminta- ja ruokapisteet houkuttelivat paikalle paitsi vuoreslaisia myös runsaasti kaupunginosaan muuttamisesta kiinnostuneita.

Hyväntuulisen ja yhteisöllisen tapahtuman juonsi näyttelijä ja stand-up-koomikko Jaakko Saariluoma. Pikku Kakkosesta tutun Pikkulin laululeikkishow veti lavan eteen perheen pienimmät. Päivän viimeisteli r&b-artisti Janna. Mukavaa tekemistä sisällä tarjosivat Vuores-aiheinen tietovisa, MLL Vuoreksen temppurata ja kirppis sekä Käsityökoulu Näpsän paja. Päivän aikana oli myös mahdollista kuulla Vuoreksen koulusta ja lähitoritoiminnasta sekä kurkata ennakkoon syksyllä valmistuvaan Vuores-talon laajennusosaan.

Harmaasta ja hieman koleasta ilmasta huolimatta kuhinaa riitti myös pihan toimintapisteillä: Tampereen Eteläisen Seurakunnan keppihevos- ja suunnistusradoilla, Tampere Unitedin maalitutkalla, kaverikoirien luona ja Anniston tallin ponikärryajelulla.

Pientä purtavaa myytiin Vuoreksen koulun vanhempainyhdistyksen kahvilasta, Vuoreksen asukasyhdistyksen makkara- ja hodarikojulta ja partiolippukunta Tervaksentekijöiden letunpaistopisteeltä.

Muun muassa ruokamenekin pohjalta arvioituna koko Vuores-päivän kävijämäärä oli samaa luokkaa kuin viime ja toissa vuonna eli 2000 ja 2500 kävijän välillä. Väkeä vieraili kolmen tunnin tapahtumassa aiempaa tasaisempana virtana.

Tapahtuman järjesti Vuores Palvelu Oy yhdessä Tampereen kaupungin sekä alueen rakennusliikkeiden, yritysten ja yhdistysten kanssa. Katso mukana olleet tahot tapahtuman sivulta: vuores.fi/vuores-paiva

Suuri kiitos kävijöille ja tapahtumassa mukana olleille tahoille!

pikkuli2

 

kirppis1saariluoma
piha2
temppurata
esittelypiste
janna2
janna
jalkaapalloilua
keppihevosrata