Uutiset |

Kunnallistekniikan rakentaminen jatkuu Isokuusen pohjoisosassa

Isokuusenkadun loppuosan rakentaminen alkaa

Vuoreksen Isokuusenkadun pohjoisosan kunnallistekniikan rakentaminen on alkamassa. Urakoitava alue sijaitsee Isokuusen pohjoisosassa eli Isokuusi III -kaava-alueella Vuoreksen puistokadun itäpuolella. 

Isokuusenkadulla työn pääurakoitsijana toimii Turtolan Kaivin Oy. Katu valmistuu liikennöitävään kuntoon syyskuun alkuun 2019 mennessä.

Isokuusi III -alueen itäpuolelle sijoittuvat Hallinharjanne, -rinne, -taka- ja -nokka rakennetaan myöhemmin, arviolta vuonna 2020.

Länsipuolella rakennetaan vielä keskustakortteleita

Tampereen Infra jatkaa Isokuusi III -alueen länsipuolen kunnallistekniikan rakentamista vielä keskusta-alueen kortteleissa (Mahlatiehye, Pihkatiehye, Sydänpuuntanhua ja Isokuusentanhua), jotka valmistuvat marraskuun 2019 puolessa välissä. Länsipuolen pohjoisimpien kortteleiden (Sydänpuunkatu, Konkelonkaari, -katu ja -rinne) osalta kadut ovat pian valmiita.

Kunnallistekniset urakat sisältävät katujen, vesihuollon, sähkö- ja tietoliikenneverkoston sekä jätehuollon putkikeräysverkoston rakentamisen. Tampereen kaupungin lisäksi  tilaajina ovat Tampereen Vesi, Pirkan Putkikeräys Oy, Vuores Palvelu Oy sekä Tampereen Sähköverkko Oy.

Isokuusen itäpuolen ulkoilureiteille muutoksia rakentamisen vuoksi

Yksi Isokuusen itäpuolen vanhoista ulkoiluväylistä poistuu käytöstä rakentamisen vuoksi. Poistuva reitti on merkitty alla olevaan karttaan.

Yhteys Suolijärvelle suuntautuville ulkoiluväylille palautuu uusien katujen myötä rakentamisen valmistuttua. Niinipuunkaarelta sekä Särkijärven sillan vierestä Suolijärvelle suuntautuvat viereiset ulkoiluväylät ovat normaalisti käytössä.

Lisätietoja

Tampereen kaupungin Palvelupiste Frenckell 
Frenckellinaukio 2 B
palvelupiste.frenckell(at)tampere.fi
puhelin 03 5656 4400