Uutiset |

Seurakunta kutsuu jäseniään Vuoreksen yhteissuunnittelupajaan 27.5.

Tampereen Eteläinen Seurakunta kehittää omia palveluitaan ja toimintaansa Vuoreksen alueella.

Seurakunta kutsuu 20-45-vuotiaita Vuoreksessa asuvia seurakunnan jäseniä yhteissuunnittelutyöpajaan, joka toteutetaan toukokuun 27. päivä kello 13-16 Vuoreksen seurakunnan tilassa. Työpajassa jaetaan ajatuksia seurakunnan toiminnan kehittämisestä, arvioidaan alustavia ideoita sekä kehitetään niitä eteenpäin yhdessä seurakunnan jäsenten ja alueella toimivien kumppaneiden kanssa.

Mikäli kiinnostuit osallistumisesta työpajaan, olethan yhteydessä Vuores-yhteisön koordinaattoriin Maarit Kuusistoon maarit.kuusisto@evl.fi tai puhelimitse 050 20 9014. Osallistujat valitaan kaikkien yhteyttä ottaneiden joukosta.

Yhteissuunnitelutyöpajan fasilitoivat Kolmas Persoona Oy:n tutkijat. Seurakunta haluaa kiittää työpajaan osallistuvia ajasta ja ajatuksista Lippu.fi -lahjakortilla.