Uutiset |

Vuoreksesta haettavissa omakotitontteja

Tampereen kaupungin pientalotonttien hakuaika on käynnistynyt ja kestää 18. marraskuuta 2019 saakka. Tontteja on tarjolla yhteensä 44 kappaletta. Haettavana on vuokrattavia tontteja sekä myös kiinteällä hinnalla ja tarjousten perusteella myytäviä tontteja.

Vuoreksesta tarjotaan haettavaksi 28 vuokratonttia ja 4 kiinteällä hinnalla myytävää tonttia. Lisäksi Vuoreksesta myydään tarjousten perusteella neljä tonttia. Tontit sijaitsevat Isokuusi III -alueen itäpuolella, Aurinkorinteen alueen ja Särkijärven sillan välissä.

Tontteja on haettavissa myös Linnainmaalta ja Hervannasta. 

Vuokrattavien ja kiinteällä hinnalla myytävien tonttien saajat valitaan arpomalla. Vuokrattavia ja kiinteällä hinnalla myytäviä pientalotontteja haetaan hakuaikana sähköisesti kirjautumalla tonttihakupalveluun pankkitunnuksilla. Myös arvonnassa olevien tonttien haku arvontoineen hoidetaan sähköisesti. Järjestelmä tarkistaa hakijatiedot väestötietokannasta.

Hakijatietojen täyttämisen ja tonttien valinnan jälkeen hakemus tallennetaan hakupalveluun. Hakemusta voi muokata tai sen voi peruuttaa hakuajan päättymiseen asti.

Arvontaan ei voi osallistua, mikäli hakijat ovat hakua edeltäneen kymmenen vuoden aikana saaneet kaupungin pientalotontin ja vuokranneet sen pitkäaikaisella vuokrasopimuksella tai tontista on tehty kauppa.

Listätietoja, myytävien tonttien tarjouslomake ja tonttihakupalvelu:

Tonttihaussa mukana olevat tontit

Omakotitontin hakeminen

Lisätietoja

Jaana Rimpi-Muhonen
puhelin 040 801 6777
sähköposti Jaana.Rimpi-Muhonen@tampere.fi
Asiakaspalvelu, omakotitonttihaku, maanvuokrien laskutus, maanvuokrasopimusten allekirjoittaminen

Toimistosihteeri
Raija Laatio-Rimmi
puhelin 03 5656 6485
sähköposti Raija.Laatio-Rimmi@tampere.fi
Asiakaspalvelu, omakotitonttihaku, maanvuokrien laskutus, maanvuokrasopimusten allekirjoittaminen

Kiinteistötoimi
sähköposti Kiinteistotoimi@tampere.fi