Uutiset |

Omakotitontti Vuoreksen Hallinrinteellä oli tonttihaun suosituin

Tampereen kaupungin tiedote

Syksyn omakotitonttihaku kiinnosti satoja hakijoita Tampereella. Vuoreksessa ja Linnainmaalla sijaitsevat kaupungin vuokratontit kiinnostivat hakijoita eniten. Omakotitonttihakemuksia jätettiin määräaikaan mennessä 402. Tonttien ostotarjouksia jätettiin kaikkiaan 28.

Vuokrattavia tai myytäviä omakotitontteja oli yhteensä tarjolla 44 kappaletta. Vuoreksesta haettavana oli 28 vuokratonttia ja 4 kiinteällä hinnalla myytävää tonttia. Linnainmaalta oli tarjolla viisi vuokratonttia. Lisäksi myytävänä oli tarjousten perusteella yksi tontti Hervannasta, kaksi tonttia Linnainmaalta ja neljä tonttia Vuoreksesta.

Suosituin tontti oli Vuoreksessa osoitteessa Hallinrinne 15, tontti oli ensimmäisellä sijalla 74 hakemuksessa. Toiseksi suosituin oli Hipunkuja 10:ssä Linnainmaalla sijaitseva tontti, joka oli ensimmäisellä sijalla 72 hakemuksessa.

Tonttiarvonta maanantaina 25. marraskuuta

Tonttiarvonta suoritetaan maanantaina 25.11.2019 kello 13.00 Frenckellin auditoriossa. Arvonta on julkinen ja virallisesti valvottu. Arvonnan tuloksesta lähetetään tekstiviesti tai sähköposti hakuun osallistuneille välittömästi tilaisuuden jälkeen.

Kiinteistöjohtaja tekee arvonnan tuloksen perusteella virallisen päätöksen, jolla tontit varataan tontin saaneille.

Tonteista tehdyt ostotarjoukset on käsitelty, ja hyväksytyn tarjouksen jättäneille on ilmoitettu asiasta.

Lisätietoja

Tonttipäällikkö
Aila Taura
puhelin 050 351 8256
sähköposti Aila.Taura@tampere.fi
Asuminen (omakotitontit, yhtiömuotoiset asuntotontit)

Tontti-insinööri
Jori Alanko
puhelin 041 730 1457
sähköposti jori.alanko@tampere.fi
Pientalotontit, vuokrasopimusten jatkaminen