Uutiset |

Korjattu: Katkoksia osassa Vuores-tietoverkon yhteyksiä

Päivitetty 6.2. ja 7.2.: korjattu

Osassa Vuores-tietoverkon laajakaistayhteyksiä on ilmennyt 5.2. ja 6.2. lyhyitä tai pidempään kestäneitä katkoksia. Samoja laitevioista johtuvia häiriöitä on ollut koko DNA:n Tampereen alueen verkossa. Häiriöt kohdistuvat tiettyihin laitteisiin, joita käytetään osassa taloyhtiöitä. 

Tietoverkon operaattori DNA on aloittanut viankorjauksen 5.2. päivällä. Suurin osa vioista on saatu korjattua 6.2. illalla. Muutama kohde korjattiin vielä 7.2. aikana.

Mikäli asunnon yhteys ei toimi, kannattaa sammuttaa päätelaite (modeemi/reititin/wlan-tukiasema) ja myös nettiin yhteydessä olevat laitteet vähintään 30 sekunnin ajaksi niin, että laitteiden johdot ovat irti. Mikäli yhteys ei toimi johtojen uudelleenkytkennän ja laitteiden käynnistämisen jälkeen, tulee ottaa yhteys DNA:n vikailmoituksiin numeroon 0800 300 500. Vikailmoituksen tekeminen oman asunnon osalta on suositeltavaa, vaikka häiriö on jo DNA:n tiedossa. 

Huom. Mikäli et ole aikaisemmin rekisteröitynyt DNA:lle asuntosi laajakaistan käyttäjäksi, DNA voi kysyä sinulta yhteystietoja vikailmoituksen tekemisen yhteydessä.

Vuores Palvelu ja DNA pahoittelevat häiriötä!

DNA:n häiriötiedote: https://www.dna.fi/hairiotiedotteet?type=resttukari1&id=83350&scrollTo=ZzNPejyOG0lk