Uutiset |

Osallistu Vuores Palvelun asiakastyytyväisyyskyselyyn

Päivitys 26.2.2020: kysely on päättynyt

Oletko tyytyväinen Vuores-tietoverkon internetyhteyteen? Mitä mieltä olet Vuores-päivien ohjelmasta? Saitko järjestettyä onnistuneet juhlat Vuoreksen yhteiskäyttötilassa? Vastaa Vuores Palvelun asiakastyytyväisyyskyselyyn ja voita lahjakortti!

Vuores Palvelu Oy on Vuoreksen kaupunginosan palveluyhtiö, jonka omistavat Tampereen kaupunki sekä alueen asunto- ja kiinteistöyhtiöt. Vuores Palvelu rakennuttaa alueen tietoverkon ja järjestää ostopalveluna tietoverkon operoinnin (tällä hetkellä operaattori DNA). Yhtiön toimintaan kuuluvat myös mm. Vuores.fi-portaalin ylläpito, Vuores-päivän järjestäminen sekä yhteiskäyttötilan ja -veneiden vuokraaminen.

Vuores Palvelu kartoittaa jälleen vuoreslaisten tyytyväisyyttä yhtiön palveluihin, mukaan lukien tietoverkon operointiin. Edellinen asiakastyytyväisyyskysely tehtiin vuoden 2018 lopulla.

Osallistu kyselyyn ja kerro mielipiteesi!

Vastanneiden kesken arvotaan 50 euron vapaasti valittava lahjakortti Vuoreksessa sijaitsevaan yritykseen. Kyselyyn voi vastata 26.2.2020 asti.