Uutiset |

Jos Vuores-tietoverkon yhteys pätkii edelleen, ota yhteys DNA:n vikailmoituksiin

Osassa Vuores-tietoverkon liittymiä on esiintynyt erityisesti lauantaina 16.5. yhteyden ajoittaista pätkimistä.

Vuores-tietoverkon operaattori DNA on lauantaista lähtien suorittanut korjaustoimenpiteitä, mutta mikäli yhteytesi pätkii edelleen, otathan yhteyttä DNA:n vikailmoituksiin (24 h) numeroon 0800 300 500. Näin voidaan paikantaa vielä yksittäiset häiriölliset liittymät.

Huom. Mikäli olet yhteydessä DNA:n asiakaspalveluun tai vikailmoituksiin, sinulta voidaan pyytää rekisteröitymistä (eli liittymän käyttäjän nimeä, osoitetta ja henkilötunnusta). Liittymän käyttäjän rekisteröinti on yleinen tapa kaikilla isoilla operaattoreilla. Rekisteröinti helpottaa asiakaspalvelua ja viankorjausta sekä perustuu lainsäädännön vaatimukseen käyttäjän yksilöimisestä. (Rekisteröitymisestä voidaan käyttää myös termiä sopimus tai tilaus, mutta liittymä toteutetaan silti Vuores Palvelun yhteytenä ja palvelumaksulla.)

Vuores Palvelu ja DNA pahoittelevat mahdollista pätkimistä!