Uutiset |

Vuoreksesta haettavana kolme kerrostalotonttia

Muokattu Tampereen kaupungin tiedotteesta

Tampereen kaupungin rivi- ja kerrostalotonttien haku on alkanut. Tarjolla on yhteensä 14 tonttia yhtiömuotoiseen asuntorakentamiseen Haukiluomasta, Hervantajärveltä, Kalevasta, Kumpulasta, Niemenrannasta, Ranta-Tampellasta sekä Vuoreksesta. Kaupungin tavoitteena on lisätä kaikissa kohteissa myös lapsiperheille sopivaa asuntorakentamista. Tonttien hakuaika on 3.6.–3.7.2020.

Vuoreksesta on haettavana kolme asuinkerrostalotonttia Isokuusi III -asemakaava-alueelta. Yhdelle tontille varattu tilaa päivittäistavarakauppatoiminnalle. Etusijalla tässä kohteessa ovat rakentajan ja päivittäistavarakauppatoimijan yhteenliittymät. Lisäksi Vuoreksen tonteilla edellytetään, että rakennusten kantavan rungon ja julkisivujen tulee olla pääsääntöisesti puuta. Tontit ovat haettavissa vapaarahoitteiseen asuntotuotantoon. Tontit ovat heti rakennettavissa.

Tarkempia tietoja tonteista ja hakuehdoista:

Haettavat rivi- ja kerrostalotontit

Rivi- ja kerrostalotonttien hakeminen

Lisätietoja

Tonttipäällikkö
Aila Taura
puhelin 050 351 8256
sähköposti Aila.Taura@tampere.fi
Asuminen, yhtiömuotoiset asuntotontit