Uutiset |

Vuoreksesta haettavissa omakotitontteja

Muokattu Tampereen kaupungin tiedotteesta

Tampereen kaupungin pientalotonttien hakuaika on alkanut ja kestää 22. lokakuuta 2020 saakka. Tontteja on tarjolla Hervantajärveltä, Vuoreksesta ja Multisillasta kaikkiaan 21. Haettavana on vuokrattavia tontteja sekä kiinteällä hinnalla tai tarjousten perusteella myytäviä tontteja.

Vuoreksen Isokuusesta on tarjolla 3 vuokratonttia sekä yksi kiinteällä hinnalla ja yksi tarjousten perusteella myytävä tontti. Vuokratontit sijaitsevat Konkelonkadulla, Konkelonkaarella ja Rautalepänkadulla. Myytävät tontit sijaitsevat Konkelonkadulla ja Lauharinteellä.

Lisäksi Hervantajärveltä tarjotaan haettavaksi 15 vuokratonttia ja Multisillasta tarjousten perusteella myytävä tontti.

Vuokrattavien ja kiinteällä hinnalla myytävien tonttien saajat valitaan arpomalla. Näitä pientalotontteja haetaan tontinhakupalvelussa, jonne kirjaudutaan pankkitunnuksilla.

Arvontaan ei voi osallistua, mikäli hakija on hakua edeltäneen kymmenen vuoden aikana saanut kaupungin pientalotontin ja vuokrannut sen pitkäaikaisella vuokrasopimuksella tai tehnyt tontista kaupan.

Tarjousten perusteella myytäviä tontteja haetaan ostotarjouslomakkeella, jonka voi palauttaa postitse tai Palvelupiste Frenckellin kaupunkiympäristön asiakaspalveluun.

Kaupunki pidättää itselleen oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

Lisätietoja haettavista tonteista sekä tarkemmat hakuohjeet:

Tonttihaussa mukana olevat tontit

Omakotitontin hakeminen

Kiinteistötoimi, tontit: maanvuokrat@tampere.fi