Uutiset |

Vuoreksen omakotitontit jälleen tonttihaun suosituimpia

Tampereen kaupungin tiedote

Kiinnostus Tampereen kaupungin omakotitontteja kohtaan jatkuu. Tonttihakemuksia arvottaviin tontteihin jätettiin määräaikaan mennessä yhteensä 377. Tonttien ostotarjouksia saatiin kaikkiaan 29. Kiinteään hintaan myytävän tontin ja vuokrattavien tonttien arvonta suoritetaan koronatilanteen takia ilman yleisöä tiistaina 3.11.2020 kello 13.00. Arvonta valvotaan virallisesti.

Arvonnan tuloksesta lähetetään tekstiviesti tai sähköposti hakuun osallistuneille välittömästi tilaisuuden jälkeen. Kiinteistöjohtaja tekee arvonnan tuloksen perusteella virallisen päätöksen, jolla tontit varataan tontin saaneille.

Tonttihaussa oli tarjolla yhteensä 21 tonttia Hervantajärveltä, Multisillasta ja Vuoreksesta. Suosituimpia olivat edelleen Vuoreksen tontit, mutta myös Hervantajärven tontit saivat runsaasti hakemuksia.

Hervantajärveltä oli haettavana 15 vuokrattavaa tonttia. Vuoreksesta haettavana oli kolme vuokrattavaa, yksi kiinteällä hinnalla myytävä ja yksi tarjousten perusteella myytävä tontti. Lisäksi Multisillasta oli tarjolla yksi tarjousten perusteella myytävä tontti.

Tonteista tehdyt ostotarjoukset on jo käsitelty, ja hyväksytyn tarjouksen jättäneille on ilmoitettu asiasta.

Lisätietoja

Toimistosihteeri
Raija Laatio-Rimmi
puhelin +358408004079
puhelin 03 5656 6485
sähköposti Raija.Laatio-Rimmi@tampere.fi
Asiakaspalvelu, omakotitonttihaku, maanvuokrien laskutus, maanvuokrasopimusten allekirjoittaminen

Toimistosihteeri
Jaana Rimpi-Muhonen
puhelin +358408016777
puhelin 040 801 6777
sähköposti Jaana.Rimpi-Muhonen@tampere.fi
Asiakaspalvelu, omakotitonttihaku, maanvuokrien laskutus, maanvuokrasopimusten allekirjoittaminen

Tontti-insinööri
Jori Alanko
puhelin 041 730 1457
sähköposti jori.alanko@tampere.fi
Pientalotontit, vuokrasopimusten jatkaminen