Uutiset |

Vuores-tietoverkon operaattori vaihtuu Louneaksi keväällä 2021

Vuores Palvelu Oy on valinnut Lounea Palvelut Oy:n Vuores-tietoverkon palvelujen uudeksi toimittajaksi. Vuores-tietoverkon operointi siirtyy nykyiseltä toimittajalta DNA:lta Lounealle huhtikuussa 2021.

Vuores-tietoverkon omistaa Vuores Palvelu Oy, jonka osakkaita ovat alueen asunto- ja kiinteistöyhtiöt sekä Tampereen kaupunki. Vuores-tietoverkossa toimiva palveluoperaattori valitaan tarjouskilpailulla. Sopimus Vuores-tietoverkon palvelujen toimittamisesta on nelivuotinen.

Keväästä alkaen Lounea tuottaa alueen huoneistoihin ja kiinteistöihin Vuores-tietoverkon peruspalveluun kuuluvat 100/100 Mbps:n laajakaistaliittymät. Kuten tähänkin asti, Vuores Palvelu Oy laskuttaa laajakaistapalvelusta taloyhtiötä ja muita kiinteistöjä sekä omakotiasiakkaita.

Lisäksi Lounea tarjoaa Vuores-tietoverkon kautta kiinteistöille ja loppuasiakkaille kaapeli-tv-palvelua ja laajakaistan lisäpalveluita, kuten lisänopeutta aina 1000 M:aan saakka. Näistä palveluista kiinteistöt ja loppuasiakkaat voivat tehdä sopimuksen suoraan Lounean kanssa.

Lounea on kotimainen, Suomen neljänneksi suurin tietoliikenneoperaattori, joka on toiminut alalla jo yli 130 vuotta. Lounea on laajentanut vahvasti toimintaansa Lounais-Suomesta Hämeen, Satakunnan ja Pirkanmaan suuntaan. Yrityksellä on pitkä ja vankka kokemus valokuituverkoista.

Lounean toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen iloitsee syntyneestä sopimuksesta. – Sopimus on meille mainio päänavaus Tampereen seudulla. Vuores on aktiivinen ja kasvava kaupunginosa ja olemme innoissamme mahdollisuudesta päästä palvelemaan alueen asukkaita ja yrityksiä – laadukkaasti ja positiivisella asenteella. Lounealle hyvä asiakaspalvelu on sydämen asia, sanoo Viitanen.

Vuores-tietoverkon operaattorin vaihtuminen pyritään toteuttamaan niin, että siitä aiheutuu käyttäjille mahdollisimman vähän haittaa. Tulevista toimenpiteistä tiedotetaan aktiivisesti isännöitsijöitä, taloyhtiöissä asuvia sekä omakotiasiakkaita.

Operaattorin vaihtumiseen liittyviä yleisimpiä kysymyksiä vastauksineen on jo koottu seuraaville verkkosivuille. Sivuja päivitetään sitä mukaa, kun aikataulut ja yksityiskohdat selviävät.
https://vuores.fi/tietoverkko/operaattorin-vaihtuminen-2021
https://lounea.fi/vuores

Lisätietoja:
Vuores Palvelu Oy, Reetta Hynynen, puh. 050 4336 938, reetta.hynynen@vuores.fi
Lounea Palvelut Oy, Ari Ringborg, puh. 044 773 3700, ari.ringborg@lounea.fi