Uutiset |

Osallistu Vuores Palvelun asiakastyytyväisyyskyselyyn ja voita lahjakortti!

Päivitys: Kysely on päättynyt.

Oletko tyytyväinen Vuores-tietoverkon laajakaistayhteyteen? Löydätkö Vuores.fi-portaalista etsimäsi tiedon? Saitko järjestettyä onnistuneet juhlat Vuoreksen yhteiskäyttötilassa? Sujuiko soutelu yhteiskäyttöveneillä?

Vuores Palvelu kartoittaa vuosittain helmikuussa vuoreslaisten tyytyväisyyttä yhtiön palveluihin.

Asiakastyytyväisyyskyselyyn voi vastata sähköisesti Vuores.fi-portaalissa. Vastanneiden kesken arvotaan 50 euron vapaasti valittava lahjakortti Vuoreksessa sijaitsevaan yritykseen.

Vuores Palvelu Oy on Vuoreksen kaupunginosan palveluyhtiö, jonka omistavat Tampereen kaupunki sekä alueen asunto- ja kiinteistöyhtiöt. Vuores Palvelu rakennuttaa alueen tietoverkon ja järjestää ostopalveluna tietoverkon operoinnin (tällä hetkellä operaattori DNA, mutta vaihtuu keväällä Louneaksi). Yhtiön toimintaan kuuluvat myös mm. Vuores.fi-portaalin ylläpito, kiinteistöpidon tukipalvelut, Vuores-päivän järjestäminen sekä yhteiskäyttötilan ja -veneiden vuokraaminen.