Uutiset |

Osallistu yhteisötaideteoksen tekemiseen!

Nyt Vuoreksen asukkailla on mahdollisuus osallistua kuusiaiheisen yhteisötaideteoksen tekemiseen. Valmis teos tulee olemaan reikäpeltiteos osoitteessa Isokuusenkatu 15, Vuores. Sinun ei tarvitse olla taiteilija, innostus riittää!

Ota yhteyttä hanketta koordinoivaan taiteilija Annastiina Mäkitaloon: annastiina.makitalo@gmail.com ja laita viestin otsikoksi ”Oi kuusipuu!” Saat vastausviestinä osallistumisohjeet. Aikaa on maaliskuun loppuun asti.

Annastiina Mäkitalo on taiteen maisteri / graafikko-kuvittaja, taloyhtiön arkkitehtuurista vastaa arkkitehti Sini Rainio (SAFA) ja työn tilaajana toimii Hämeen Rakennusmestarit Oy.

Alla olevassa kuvassa on Annastiina Mäkitalon suunnittelema vastaava reikäpeltiteos ”Paavolan tammi” Lohjan ydinkeskustassa, Anttilan monitoimijatalon sisäänkäynnissä. Teos näyttää erilaiselta eri vuorokaudenaikoina, mutta on valoteoksena tärkeä maamerkki ja katseenvangitsija.