Uutiset |

Tietoverkkoyhteyksiä aletaan siirtää Lounean operointiin

Vuores-tietoverkon laajakaistayhteyksien siirto Lounean operointiin alkaa tällä viikolla Vuoreskeskuksesta. Suurimmassa osassa taloyhtiöitä myös kaapeli-tv-palvelun toimittaja vaihtuu Louneaksi. Tarkka taloyhtiökohtainen ajankohta siirrolle on ilmoitettu asukkaille kirjeitse.

Siirto aiheuttaa noin 5-15 minuutin katkon yhteyteen. Mikäli yhteys ei katkon jälkeen toimi, uudelleenkäynnistä verkkolaite (ota tarvittaessa verkko- ja virtajohtokin pois seinästä). Myös kaapeli-tv-kanavat voi joutua hakemaan televisioon uudelleen. Siirron jälkeen voi rekisteröityä sähköisesti Lounealle yhteyden käyttäjäksi (https://lounea.fi/rekisteroi). Rekisteröitymistä ei ole pakko tehdä heti, yhteys toimii ilman rekisteröitymistäkin aina toukokuun loppuun saakka.

Lounean asiakastuki auttaa tarvittaessa 24/7 numerossa 0800 30304 tai sähköpostissa asiakastuki@lounea.fi. Myös Lounean pop-up-piste palvelee osoitteessa Vuoreksen puistokatu 94. Palvelupiste on avoinna 6.4.-7.5.2021 ma-ti sekä to-pe klo 10-18 ja ke klo 10-15.

Vuores Palvelu pahoittelee katkon, rekisteröinnin ja kanavien uudelleenhaun aiheuttamaa ylimääräistä vaivaa!

Lisätietoa ja tukiohjeistusta voit lukea myös sivuilta
https://lounea.fi/vuores
https://vuores.fi/tietoverkko/operaattorin-vaihtuminen-2021