Uutiset |

Muutoksia jätteenkeräykseen syksyllä – muovipakkaukset putkeen

Uudet jätehuoltomääräykset astuivat voimaan Tampereella 1.7. Määräysten mukaan vähintään 5 asunnon kiinteistöiltä täytyy siirtymäaikojen jälkeen löytyä lajitteluastiat biojätteelle, metallille, lasi-, kartonki- ja muovipakkauksille.

Muutos ei kuitenkaan edellytä Vuoreksen putkikeräysalueen kiinteistöiltä toimenpiteitä. Putkikeräyksen alueella keräys toteutetaan siten, että lokakuun alusta kartonkipakkausten sijaan putkijärjestelmällä aletaan kerätä muovipakkauksia.

Kartonki- ja lasipakkaukset, isot pahvit sekä metalli kerätään lähikeräyspisteissä, joiden järjestämisestä alueelle huolehtii Pirkanmaan Jätehuolto. Lähikeräyspisteiden määrä lisääntyy alueella viiteentoista, jotta myös putkessa keräämättömien jätteiden lajittelu on aiempaa helpompaa.

Lista lähikeräyspisteistä tulee verkkoon sivulle www.pjhoy.fi/putki

Pirkan Putkikeräys / Pirkanmaan Jätehuolto