Uutiset |

Lokakuun alusta kerätään putkijärjestelmällä kartongin sijaan muovipakkauksia

Uudet jätehuoltomääräykset astuivat voimaan Tampereella heinäkuun alussa. Määräysten mukaan vähintään 5 asunnon kiinteistöiltä täytyy siirtymäaikojen jälkeen löytyä lajitteluastiat biojätteelle ja metallille sekä lasi-, kartonki- ja muovipakkauksille. Putkikeräyksen alueella keräys toteutetaan siten, että lokakuun 2021 alusta lähtien kartonkipakkausten sijaan putkijärjestelmällä kerätään muovipakkauksia.

Kartonki- ja lasipakkaukset, isot pahvit sekä metalli kerätään lähikeräyspisteissä. Keräyspisteitä on rakennettu lisää, jotta myös putkessa keräämättömien jätteiden lajittelu
on aiempaa helpompaa. Kaikki pisteet valmistuvat vuoden 2021 aikana.

Lähikeräys- ja ekopisteet: www.kierrätys.info

Vuoreksessa on myös jäteasema osoitteessa Mäyränmäenkatu 18.

Kiitos, kun lajittelet!

Putkijärjestelmään ei voi laittaa kaikkia samoja jätteitä, kuin jäteastiaan. Siksi on tärkeää, että kaikki käyttäjät lajittelevat jätteensä ja käyttävät järjestelmää oikein. Näin vältytään käyttökatkoilta ja laiterikoilta. Lajitteluohjeet ja järjestelmän käyttöohjeet 

Putkikeräykseen liittyvää tietoa, ohjeet ja uutiskirjeen tilaus: www.pjhoy.fi/putki

Pirkanmaan Jätehuolto Oy