Uutiset |

Vuoreksesta haettavissa kaksi omakotitonttia

Kaupungin pientalotonttien hakuaika on alkanut ja kestää 29. lokakuuta 2021 saakka. Tontteja on tarjolla kaikkiaan 63 eri puolilta Tamperetta. Haettavana on vuokrattavia tontteja sekä kiinteällä hinnalla tai tarjousten perusteella myytäviä tontteja.

Hervantajärveltä on haettavana 49 vuokratonttia, Vuoreksesta kaksi, Haukiluomasta ja Linnainmaalta molemmista yksi tontti. Vuoreksen tontit sijaitsevat Isokuusi III -asemakaava-alueella.

Kiinteällä hinnalla myydään kuusi tonttia Hervantajärveltä. Lisäksi tarjousten perusteella myydään Ojalasta neljä tonttia, jotka ovat alueen ensimmäisiä hakuun tulevia pientalorakentamiseen kaavoitettuja tontteja.

Vuokrattavien ja kiinteällä hinnalla myytävien tonttien saajat valitaan arpomalla. Näitä pientalotontteja haetaan tontinhakupalvelussa, jonne kirjaudutaan pankkitunnuksilla.

Arvontaan ei voi osallistua, mikäli hakija on hakua edeltäneen kymmenen vuoden aikana jo saanut kaupungin pientalotontin ja vuokrannut sen pitkäaikaisella vuokrasopimuksella tai tehnyt tontista kaupan.

Tarjousten perusteella myytäviä tontteja haetaan ostotarjouslomakkeella, jonka voi palauttaa postitse tai Frenckellissä sijaitsevaan Tampereen palvelupisteeseen. Kaupunki pidättää itselleen oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

Lisätietoja haettavista tonteista sekä tarkemmat hakuohjeet:

Tonttihaussa mukana olevat tontit

Omakotitontin hakeminen