Uutiset |

Isokuusen päiväkoti ja koulu avasi ovensa Vuoreksessa

Tampereen kaupungin tiedote

Uusi Isokuusen päiväkoti ja koulu on otettu käyttöön Vuoreksessa. Uuteen yksikköön on rakennettu tilat yhteensä noin 300 lapselle. 

Isokuusen päiväkoti, esiopetus ja perusopetuksen luokat 1-2 ovat kaikki samassa rakennuksessa, joka sijaitsee Sydänpuunkadulla (Sydänpuunkatu 9).

Isokuusen koulussa toimii kevätlukukaudella 2022 kaksi esiopetusryhmää ja kaksi ensimmäistä luokkaa. Jatkossa koulussa järjestetään esiopetusta ja perusopetusta luokilla 1–2.

Isokuusen koulu on hallinnollisesti osa Vuoreksen koulua, ja sen rehtorina toimii Leena Kostiainen. Isokuusen päiväkoti ja esiopetus ovat hallinnollisesti osa Vuoreksen varhaiskasvatusyksikköä, ja sen johtajana on Saara Jyrkkä.

Lapset siirtyivät Isokuusen päiväkotiin Vuoreksen puistokadulla toimineen Klaavan päiväkodista, joka lopetti toimintansa vuodenvaihteessa. Osa Klaavan päiväkodin lapsista siirtyi Vuoreksen päiväkotiin.

Isokuusen päiväkodin tilat on mitoitettu kaikkiaan noin 160 lapselle. Koulussa on esi- ja alkuopetuksen tilat noin 150 lapselle.

Lisätietoja

Isokuusen päiväkoti
Päiväkodin johtaja
Saara Jyrkkä
puhelin 040 806 3344
sähköposti saara.jyrkka@tampere.fi

Isokuusen koulu
Perusopetuksen rehtori
Leena Kostiainen
puhelin 050 363 7069
sähköposti Leena.Kostiainen@tampere.fi

 

Kuva: Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Miia Nokelainen järjesteli uuden Isokuusen päiväkodin tarvikkeita paikoilleen pari päivää ennen päiväkodin käyttöönottoa.