Uutiset |

Huomio liikenneturvallisuus Isokuusen uuden koulun ja päiväkodin ympäristössä

Isokuusen koulun ja päiväkodin toiminnan alkaminen on tuonut Vuorekseen uusia liikennejärjestelyitä ja suojateitä.

Honkakuusenkadulla on uusia suojateitä, jotka on toistaiseksi merkitty väliaikaisin liikennemerkein. Huomioithan autoilijana ennakoivasti suojatiet ja anna esteetön kulku pienille jalankulkijoille! Honkakuusenkadulla nopeusrajoitus on 30 km/h.

Honkakuusenkadun viimeistely- ja pintatöitä tehdään ensi kesänä, jolloin päiväkodin ja koulun ympäristön liikennejärjestelyt, kuten suojatiet, selkeytyvät. Viimeistelyä tehdään kadun molemmin puolin, lukuun ottamatta rakentamattoman tontin osuutta.

Uuden päiväkodin ja koulun ympäristön liikenneturvallisuutta on parannettu myös Vuoreksen puistokadun puolella: kadulle on lisätty tai ollaan lisäämässä lapsista varoittavia merkkejä, keskisaarekkeiden suojatiemerkkejä ja merkkien varsien heijastusraitoja. Puistokadun 40 km/h-nopeusrajoitus on siirretty alkamaan jo ennen Isokuusenkatua sillalta päin ajettaessa.