Uutiset |

Vuoreksen katujen puhdistus 22.2. PERUUNTUU!

Tiistaille 22.2. suunniteltu Vuoreksen kadunvarsipaikkojen puhdistus joudutaan valitettavasti perumaan huonon sään vuoksi. Seuraavalle vuorokaudelle on luvattu jälleen runsasta lumisadetta (ennustettu sademäärä noin 9 cm), eikä suurta kalusto- ja työntekijämäärää vaativaan paikkapuhdistukseen ole huomenna resursseja.

Nykyiset pysäköintipaikkojen liikennemerkit mahdollistavat siirtojen toteuttamisen vain joka toinen viikko ja seuraava mahdollinen ajankohta puhdistukselle on tiistai 8.3.2022.

Tampereen Infra pahoittelee asiaa!

Tampereen Infra puhdistaa Vuoreksen kadunvarsien pysäköintipaikkoja tiistaina 22.2.2022 klo 8.00 alkaen. Klo 8.00-12.00 puhdistusta tehdään Vuoreksen länsipuolella alkaen Takamaanrinteeltä, josta edetään kohti Ruskonkehää. Kello 12.00 siirrytään Vuoreksen itäpuolelle: työt aloitetaan Vuores-talon lähettyviltä, josta jatketaan kohti Frans Emilin katua.

Aikataulut kartalla näet täällä: http://www.puhdistussuunnitelmat.fi/tampere

Puhdistusta tehdään niillä alueilla, jotka on merkitty siirtokehotustauluilla. Autoilijoiden kannattaa tarkkailla siirtokehotustauluissa ilmoitettuja kunnossapitoaikoja, jolloin auto on siirrettävä pois kadun varresta. Jos auto unohtuu kadun varteen ja hinausauto joutuu siirtämään auton lähisiirtona, autoilija joutuu maksamaan 100 euron siirtomaksun. Autot siirretään lähimpään vapaaseen tilaan, jossa ne eivät haittaa töitä eli usein viereisille kadulle tai pysäköimisalueille. (Laki ajoneuvojen siirtämisestä, 828/2008, 2§).

Katujen puhdistusajoista saa muistutuksia tekstiviestillä

Kaupunki tarjoaa palvelun, jossa halukkaat saavat edellispäivänä klo 15 tekstiviestinä tiedon valitsemiensa postinumeroalueiden ja/tai katujen seuraavan päivän puhdistuskohteista, joissa pysäköinti on kielletty joko pysyvin tai väliaikaisin siirtokehotusmerkein. Aikataulut voivat muuttua vaihtelevien kelien vuoksi.

http://www.puhdistussuunnitelmat.fi/tampere/tekstiviestit

Asiakaspalautteet

Tampereen palvelupiste
tampereenpalvelupiste@tampere.fi
puhelin 041 730 8168
Frenckellinaukio 2 B
postiosoite PL 487
33101 Tampere
avoinna ma-pe klo 9-16