Uutiset |

Kadunvarsipaikkoja puhdistetaan 8.3.2022

Tampereen Infra puhdistaa Vuoreksen kadunvarsien pysäköintipaikkoja tiistaina 8.3.2022 klo 8.00 alkaen. 

Aikataulut kartalla näet täällä: http://www.puhdistussuunnitelmat.fi/tampere

Alun perin puhdistus oli suunniteltu tehtävän 22.2., mutta työ siirtyi runsaan lumisateen aiheuttaman resurssivajeen vuoksi.

Puhdistusta tehdään niillä alueilla, jotka on merkitty siirtokehotustauluilla. Autoilijoiden kannattaa tarkkailla siirtokehotustauluissa ilmoitettuja kunnossapitoaikoja, jolloin auto on siirrettävä pois kadun varresta. Jos auto unohtuu kadun varteen ja hinausauto joutuu siirtämään auton lähisiirtona, autoilija joutuu maksamaan 100 euron siirtomaksun. Autot siirretään lähimpään vapaaseen tilaan, jossa ne eivät haittaa töitä eli usein viereisille kadulle tai pysäköimisalueille. (Laki ajoneuvojen siirtämisestä, 828/2008, 2§).