Uutiset |

Yhteiskäyttöveneistä vastaa jatkossa Vuoreksen asukasyhdistys

Vuores Palvelun aiempina vuosina vuokraamat yhteiskäyttöiset soutuveneet siirtyvät keväällä 2022 Vuoreksen asukasyhdistykselle. Valtaosa veneiden vuokraajista on jo ollut asukasyhdistyksen jäseniä.

Veneet saa jatkossa käyttöön asukasyhdistyksen vuosimaksun maksaneena jäsenenä (maksu 15€/vuosi/talous). Erillistä maksua veneiden käytöstä ei peritä, eli veneiden käyttö on yksi asukasyhdistyksen jäseneduista. Veneilyvuorot varataan Vuores.fi-portaalissa olevan asukasyhdistyksen varausjärjestelmän kautta.

Näillä näkymin veneet siirtyvät kaupungin venepaikoilta Särkijärven sillan toiselle puolelle, asukasyhdistyksen ylläpitämään rantaan, jossa sijaitsee tällä hetkellä myös yhdistyksen kajakit, kanootit ja sup-laudat. Asukasyhdistys tiedottaa asiasta.

Asukasyhdistyksen jäseneksi voi liittyä täällä:
https://vuores.fi/yhdistykset/vuoreksen-asukasyhdistys/jasenyys

Asukasyhdistys lähettää kevään aikana jäsenille ilmoituksen vuoden 2022 jäsenmaksun maksamisesta.

Vuores Palvelu aloitti yhteiskäyttövenetoiminnan vuonna 2017, jotta vuoreslaisille saatiin edullinen mahdollisuus veneillä Särkijärvellä. Alueen kasvun myötä yhdistysten toimintaedellytykset ovat parantuneet, ja asukasyhdistyksestä on tullut luonteva taho hoitamaan vesikaluston yhteiskäyttöä – jatkossa siis myös soutuveneiden osalta.

Vuores Palvelu kiittää kaikkia vuokraajia vuosien varrella!