Uutiset |

Vuores.fi-portaali on uudistunut

Vuores.fi-portaali on saanut uuden visuaalisen ilmeen. Myös portaalin valikkoa ja sivurakennetta on muutettu. Uudistuksen tarkoituksena on paitsi nykyaikaistaa ilmettä myös tehdä sivustosta entistäkin helpompi käyttää. Samalla on karsittu joitain ominaisuuksia, joille ei ole enää käyttöä.

Uudistuneessa portaalissa on muun muassa pyritty siihen, että asukkaiden eniten hakema sisältö on nopeammin löydettävissä. Palveluihin, puistoihin ja liikuntapaikkoihin liittyvää tietoa löytää jatkossa helpommin päävalikon kautta. Myös esimerkiksi Vuores-verkon tukiohjeistusta on nostettu paremmin esille. Etusivulle on tuotu uutena alueelle tägättyä somesisältöä.

Portaaliin aiemmin luodut käyttäjätilit toimivat myös uudistuneessa portaalissa.

Taloyhtiöiden sisäiset sivut, varauskalenteri ja sähköpostiohjaukset vielä vanhassa portaalissa

Taloyhtiöiden sisäiset sivustot eli intranetit on ilmoitettu lakkautettavaksi viimeistään vuoden lopussa, koska niiden käyttö on hyvin vähäistä. Taloyhtiöiden intranetejä ei siirretä uuteen portaaliin, vaan niitä käytetään lakkauttamiseen saakka vanhan portaalin (vanha.vuores.fi) kautta.

Myös asukasyhdistyksen melonta- ja veneilyvaraukset tehdään vielä tämän kesäkauden vanhassa portaalissa (vanha.vuores.fi). Varauskalenteri uudistetaan ja siirretään uuteen portaaliin kauden päättymisen jälkeen.

Myös @vuores.fi-päätteisten sähköpostiosoitteiden uudelleenohjauksiin liittyvä hallinta tapahtuu vanhassa portaalissa (vanha.vuores.fi). Sähköpostiosoitteet lakkautetaan vuoden 2022 lopussa.

Taloyhtiösivujen käyttö, varausten tekeminen sekä sähköpostiohjausten hallinta vaatii kirjautumisen vanhaan portaaliin, kuten tähänkin asti. Huomaathan myös, että jos muutat vanhan portaalin puolella käyttäjätilisi tietoja, esimerkiksi vaihdat salasanasi, muutos ei siirry automaattisesti uuteen portaaliin.

Vanha portaali löytyy osoitteesta https://vanha.vuores.fi.