Vanhempainyhdistyksen uutiset |

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous

Tervetuloa Vuoreksen koulun vanhempainyhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen torstaina 27.10.2022 klo 17.30. Kokous pidetään koulun ruokalassa.

Kokoukseen ei tarvita ennakkoilmoittautumista.

Vuoreksen koulun vanhempainyhdistys pyrkii monipuolisesti tukemaan kodin ja koulun välistä kasvatuskumppanuutta sekä toimimaan alueellaan vahvana ja aktiivisena vaikuttajana, sekä luomaan puitteita ja vaikutuskanavia vanhemmille tavata toisiaan ja keskustella kouluun liittyvistä ajankohtaisista asioista.  

Vanhempainyhdistys järjestää yhteisöllisyyttä tukevaa toimintaa, kuten lasten ja nuorten tapahtumia, lasten ja vanhempien yhteisiä tapahtumia sekä kampanjoi yhteisöllisyyden puolesta erilaisin teemoin. Vanhempainyhdistyksessä toimimalla teet merkityksellistä työtä koulumme oppilaiden eteen.

Kaipaammekin joukkoomme uusia hallituksen jäseniä, tervetuloa mukaan vaikuttamaan!

Vuoreksen koulun vanhempainyhdistyksen hallitus