Uutiset |

Vastaa Vuoresta koskevaan asukaskyselyyn ja voita lahjakortti!

Auta kehittämään kaupunginosaasi ja osallistu Tampereen kaupungin kyselytutkimukseen!

Minkälaiset uudet palvelut ja ratkaisut lisäävät mielestäsi asumismukavuutta? Miten kaupunki voisi helpottaa sinua tekemään omien arvojesi mukaisia valintoja asuinalueellasi? Tampereen kaupunki selvittää kyselytutkimuksen avulla Tesoman, Tohlopin, Raholan, Ristimäen, Ikurin, Vuoreksen, Leinolan ja Vehmaisten alueen asukkaiden näkemyksiä.

Vastaamalla kyselytutkimukseen 9.4.2023 mennessä voit vaikuttaa alueesi palveluiden ja ratkaisujen suunnitteluun. Osallistuminen vie noin 10 minuuttia. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kolme kappaletta 40 euron Nysse-lahjakortteja.

Suora linkki kyselyyn: https://web.norstatsurveys.com/survey/selfserve/53c/2303958