Uutiset |

Ruskonkehän maantie poikki 15.9. klo 21 – 18.9. klo 4

Kuva: Pirkanmaan ELY-keskus

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus uusii viikon 37 lopulla Tampereen Myllyojassa Hupakankorven putkisillan ja purkaa samalla tarpeettoman ja huonokuntoisen Raution alikulkukäytävän / teräsputkisillan. Siltatöiden ajaksi Ruskonkehän liikenne ohjataan kiertoreiteille.

Vuoreksen puistokadun ja Ahvenisjärventien välinen maantie ja pyörätie joudutaan sulkemaan liikenteeltä tietyön ajaksi, mistä aiheutuu merkittävää haittaa liikenteelle. Maantie on suljettu liikenteeltä perjantain 15.9. klo 21.00 ja maanantain 18.9. klo 04.00 välisenä aikana.

Ajoneuvoliikenteen käytössä Sääksjärven ja Hervannan välillä on kolmen päivän ajan viitoitettu kiertotie reitillä Valtatie 3–Valtatie 9–Hervannan valtaväylä. M- ja T-luokan ajoneuvoihin kuuluvien traktoreiden ja mopoautojen käytössä on vaihtoehtoinen reitti maantie 130:n ja katuverkon kautta.

Pyöräily ja jalankulku ohjataan työskentelyalueen ohitse Rieskanmäentien, Kaskimäentien ja Vanhan Hervannantien kautta. Pyörätie (seutureitti 11) on suljettuna perjantaista 8.9. klo 07.00 perjantaihin 22.9. klo 15.00 saakka.

Liikennesulun aikana myös Nyssen bussilinja 5:lle aiheutuu reittimuutoksia.

Lue lisää ELY-keskuksen tiedotteesta.