Uutiset |

Haluatko esiintyjäksi Vuoreksen katufestareille 14.9.2024?

Etsintäkuulutus Vuoreksen katufestareiden esiintyjistä!

Vuoreksen katufestarit saivat Mansen massit -yhteisörahoitusta ja tapahtuma järjestetään lauantaina 14. syyskuuta 2024 iltapäivällä. Iso kiitos kaikille Mansen masseissa tapahtumaa äänestäneille!

Tapahtuman järjestäjät etsivät esiintyjiä ja taiteilijoita, jotka ovat kiinnostuneita katufestareilla esiintymisestä.

Voit olla laulaja, artisti, kuvataiteilija, improvisaationäyttelijä, voimistelija, skeittaaja, sirkustaiteilija – mikä tahansa esiintyjä tai taiteilija, joka pystyy esittelemään osaamistaan tapahtumassa! Olet tervetullut, olitpa sitten ammattilainen, harrastelija tai ryhmän kanssa liikkeellä. Sinun tai ryhmäsi ei tarvitse olla välttämättä vuoreslainen.

Kiinnostuksesta voi ilmoittaa 5.8. mennessä sähköisellä lomakkeella: https://vuores.fi/esiintyjaksi-vuoreksen-katufestareille

Rajallisen budjetin vuoksi esiintyjille ei valitettavasti voida maksaa palkkiota, mutta festarit tarjoavat halukkaille esiintymiskokemusta ja näkyvyyttä. Omaa osaamistaan saa markkinoida tai myydä esityksen yhteydessä.

Katufestarit sijoittuvat Vuoreskeskukseen ja esiintyminen tapahtuu (tarvittaessa katetussa) ulkotilassa. Tapahtumaan on tulossa myös katukirppis, jossa voi myydä omia kädentaitojaan. Kirppiksestä ilmoitetaan myöhemmin.

Tapahtuman pääjärjestäjänä toimii Vuoreksen asukasyhdistys. Mukana järjestelyissä on myös mm. Vuores Palvelu Oy, seurakunta, kaupungin nuorisopalvelut, SOS-lapsikylä ja Vuoreksen Valloittajat -partiolippukunta.