Vuores.fi-portaalin ylläpitäjä on Vuores Palvelu Oy, kaupunginosan palveluyhtiö, jonka omistavat Tampereen kaupunki ja alueen talo- ja kiinteistöyhtiöt.

Portaali on tarkoitettu Vuoreksen asukkaiden, yritysten ja muiden toimijoiden yhteisölliseksi ja vuorovaikutteiseksi viestintäkanavaksi. Vuores.fi-portaalissa voi muun muassa lukea Vuoreksen ajankohtaisia uutisia ja tutustua alueen tapahtumiin, palveluihin, yhdistyksiin ja taloyhtiöihin sekä jakaa kuvia ja käydä kauppaa torilla.

Portaaliin sisältyy lisäksi intranetsivut Vuoreksen taloyhtiöille, omakotialueille ja muille yhteisöille.

Rekisteröityminen

Osa portaalin toiminnoista, kuten kuvien, torin ilmoitusten ja tapahtumien luominen sekä intranetit, ovat käytettävissä vain rekisteröityneenä. 

Rekisteröitymislomakkeella sinun tulee ilmoittaa nimesi, käyttäjätunnuksesi ja sähköpostiosoitteesi. Tämän lisäksi on mahdollista antaa valinnaisia tietoja, kuten nimen tilalla näkyvä nimimerkki. Rekisteröitymisen yhteydessä voit myös määritellä, mitä tietoja muut käyttäjät tai intranetin jäsenet sinusta näkevät. Voit myöhemmin muuttaa näitä tietoja omassa profiilissasi käyttäjätunnusta lukuun ottamatta. 

Rekisteröityminen on mahdollista, vaikka et asu tai työskentele Vuoreksessa.

Rekisteröitymään pääset sivun ylälaidassa olevasta linkistä. Rekisteröitymisen jälkeen sinun tulee vielä aktivoida käyttäjätilisi sähköpostiisi lähetettyä aktivointilinkkkiä klikkaamalla.

Intranetit

Voit hakea oman taloyhtiösi tai omakotialueesi intranetin jäsenyyttä rekisteröitymisen yhteydessä. Kun valitset rekisteröitymislomakkeella Vuoreksen asuinalueesi, alla olevaan valikkoon ilmestyy kyseisen alueen taloyhtiöt ja omakotialue. Kun valitset halutun yhtiön tai omakotialueen, alle avautuu intranetin hakemuslomake. Intranetin jäsenyyttä voi hakea myös rekisteröitymisen jälkeen oman profiilin kautta.

Kun intranetin ylläpitäjä on hyväksynyt sinut intranetin jäseneksi, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi. Tämän jälkeen pääset intranetiin portaalin oikeassa yläkulmassa olevasta Intranet-linkistä, joka ilmestyy näkyville kirjautumisen jälkeen. Intranetistä löydät omaa taloyhtiötäsi tai omakotialuettasi koskevat uutiset, tapahtumat, ohjeet, dokumentit ja keskustelut. Lisäksi näet muiden intranetin jäsenten tiedot siltä osin, kun he ovat itse määritelleet omat tietonsa muiden nähtäväksi.

Intranetien ylläpidosta vastaavat asukasmoderaattorit tai isännöitsijät. Huom. osassa taloyhtiöitä voi olla käytössä esim. isännöntitoimiston tai vuokranantajayhtiön omat taloyhtiösivut.

Oma profiili

Oma profiili -linkistä pääset muuttamaan käyttäjätietojasi, näkemään linkit seuraamaasi portaalin sisältöön sekä määrittelemään tietojen jakamiseen ja sähköpostiviestien vastaanottamiseen liittyviä asetuksia. Linkki ilmestyy näkyville sivun yläkulmaan kirjautumisen jälkeen.

Ajankohtaiset asiat suoraan sähköpostiin

Rekisteröityneenä voit seurata portaalin tiettyä sisältöä, kuten uutisia, tapahtumia tai torin ilmoituksia. Sinun tulee vain klikata tapahtumakalenterin, uutisten tai toripalstan yhteydessä olevaa Seuraa-painiketta. Jos olet lisäksi sallinut rekisteröitymislomakkeella tai omassa profiilissasi portaalin ilmoitusten vastaanottamisen, saat seuraamasi aiheen uudet sisällöt (uutiset, tapahtumat tai tori-ilmoitukset) viestinä suoraan sähköpostiisi. Seuratut sisällöt näkyvät myös kootusti omassa profiilissasi.

Intraneteissä on mahdollista seurata uutispalstan ja tapahtumakalenterin lisäksi myös keskustelupalstaa ja dokumenttipankkia. Tällöin saat ilmoituksen sähköpostiisi uusista keskusteluviesteistä tai dokumenttipankkiin ladatuista uusista dokumenteista.

Tietosuojaseloste ja käyttöehdot

Katso vallitsevan lainsäädännön ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen portaalin käyttäjärekisterin tietosuojaseloste..

Lue myös portaalin käyttöehdot.