Vuoreksen jäteasema

Vuoreksen jäteasema on avoinna ma-pe klo 8-20. Henkilökunta on vuoden 2021 alusta paikalla klo 15-18 (vuoden 2020 loppuun klo 12-18) arkipyhiä lukuun ottamatta. Asemalla voi käydä autolla, pyörällä tai jalkaisin. 

Jäteasemalle voi tuoda maksutta kodin vaaralliset jätteet, materiaalina hyödynnettävät jätteet (metallit, paperit, kartongit, lasipakkaukset) sekä isot ja pienet sähkölaitteet. Puu- ja sekajätteen tuomisesta, esimerkiksi rikkinäisestä sohvasta, menee maksu.

Mikäli asut putkijärjestelmän alueella, voit viedä maksutta jäteasemalle maks. 240 litran jäteastiaa vastaavan sekajätemäärän sellaista jätettä, jonka voisit laittaa sekajäteastiaan, mutta mikä ei sovellu putkikeräysjärjestelmään (kuten isot tekstiilit, ämpärit ja kukkaruukut). Muut jätteet ja isommat erät hinnaston mukaisesti.

Verkkosovellus asiointia varten

Jateasemat.fi sovelluksen avulla asioit Vuoreksen jäteasemalla itsepalveluaikoina. Sovelluksella avataan jäteaseman portti ja maksetaan maksulliset jätteet. Aloita rekisteröitymällä sovelluksen käyttäjäksi.

Sovelluksella voi maksaa kaikilla muillakin Pirkanmaan Jätehuollon jäteasemilla. Myös pankkikortti käy maksuvälineenä silloin, kun henkilökunta on paikalla.

Katso tästä jäteasemien hinnat

 

Katuosoite: Mäyränmäenkatu 18
Verkkosivu: https://pjhoy.fi/jateasema/tampere-vuores/
Aukioloajat: ma-pe klo 8-20