Vuores Palvelu Oy on Tampereen Vuoreksen kaupunginosan palveluyhtiö, jonka osakkaita ovat Tampereen kaupunki sekä alueen asunto- ja kiinteistöyhtiöt.

Vuores Palvelu omistaa ja rakennuttaa alueen korkeatasoisen tietoverkon, ylläpitää sitä ja järjestää alueverkkoon tukeutuvia palveluja. Yksi näistä palveluista on Vuores.fi-portaali.

Yhtiö myös tarjoaa laadukkaita kiinteistönpidon tukipalveluja osakasyhtiöilleen sekä yhteiskäyttöön perustuvia palveluja kaikille vuoreslaisille. Näiden lisäksi Vuores Palvelu voi järjestää muita osakasyhtiöitä sekä yleisesti Vuoreksen asukkaita ja yrityksiä hyödyttäviä palveluja turvallisuuspalveluista aluemarkkinointiin.

Tampereen kaupunki on yhtiön perustaja ja omistaa siitä tällä hetkellä noin 20 prosenttia. Alueen asunto- ja kiinteistöyhtiöistä tulee Vuores Palvelun osakkaita aina tontinluovutuksen yhteydessä. Mitä pidemmälle Vuores rakentuu, sitä suuremmaksi asunto- ja kiinteistöyhtiöiden osuus omistuksesta kasvaa. Lopulta kaupunki on yhtiön osakkaana vain omistamiensa kiinteistöjen kautta.

Palveluyhtiötoimintamalli on kehitetty alueen suunnittelun yhteydessä. Vuores Palvelu on lähtökohtaisesti voittoa tavoittelematon yhtiö.

Katso Vuores Palvelun esite (pdf).

Tutustu Vuores Palvelun asiakasrekisterin tietosuojaselosteeseen (pdf).