Vuores.fi-portaali ja ulkonäyttö

Kaikille avoin portaali on tarkoitettu Vuoreksen asukkaiden, yritysten ja muiden toimijoiden yhteisölliseksi ja vuorovaikutteiseksi viestintäkanavaksi. Portaalin lähtökohtana on rajapintojen avoimuus, jolloin siihen voidaan helposti liittää erilaisia verkkosovelluksia. Voit lukea lisää portaalin periaatteista infosivulta. Tärkeimmät nostot portaalin sisällöstä ovat nähtävillä myös sähköisellä ulkonäytöllä Vuoresaukiolla (Vuoreksen puistokatu 89).

Mikäli olet Vuoreksessa toimiva yritys tai yhteisö, ja kaipaat lisänäkyvyyttä, voit ostaa mainospaikan Vuores.fi-portaalista tai ulkonäytöltä. Katso tästä ilmoitushinnat.

Taideteosten kyltitys ja teoshakemisto

Vuores Palvelu tarjoaa alueen rakennusliikkeille taideteosten käyttöönottovaihetta tukevan, Vuoreksen taidehankintaohjeisiin pohjautuvan palvelun.

Vuores Palvelun kautta voi tilata teoksen yhteyteen sijoittuvan infokyltin asennuksella tai ilman. Kyltityspalveluun liittyen myös teoksen tiedot ja valokuva lisätään Vuores.fi-verkkoportaalin taideteoshakemistoon.

Kokonaishinta kyltille ja teoksen lisäämiselle hakemistoon on kyltin asennuksella 600€ + alv  ja ilman kyltin asennusta 500€ + alv. Kilven ja asennuksen toimitusaika on 4 viikkoa. Palvelun voi tilata täyttämällä lomakkeen täällä.

Tapahtumat ja tilaisuudet

Vuores Palvelu vastaa Vuores-päivien järjestämisestä. Palveluyhtiö järjestää myös mm. asukasiltoja sekä taloyhtiöiden hallitusten tapaamisia ja koulutuksia.

Palveluvalikoimaa lisätään toiveiden mukaan

Vuores Palvelu kehittää uusia palveluja osakastaloyhtiöiden ja Vuoreksen asukkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan.