Vuores.fi-portaali ja ulkonäyttö

Kaikille avoin portaali on tarkoitettu Vuoreksen asukkaiden, yritysten ja muiden toimijoiden yhteisölliseksi ja vuorovaikutteiseksi viestintäkanavaksi. Portaalin lähtökohtana on rajapintojen avoimuus, jolloin siihen voidaan helposti liittää erilaisia verkkosovelluksia. Voit lukea lisää portaalin periaatteista infosivulta. Tärkeimmät nostot portaalin sisällöstä ovat nähtävillä myös sähköisellä ulkonäytöllä Vuoresaukiolla (Vuoreksen puistokatu 89).

Mikäli olet Vuoreksessa toimiva yritys tai yhteisö, ja kaipaat lisänäkyvyyttä, voit ostaa mainospaikan Vuores.fi-portaalista tai ulkonäytöltä. Katso tästä ilmoitushinnat.

Taideteosten kyltitys ja julkistustilaisuudet

Vuores Palvelu tarjoaa alueen rakennusliikkeille taideteosten käyttöönottovaihetta tukevan, Vuoreksen taideohjelmaan ja taidehankintaohjeisiin pohjautuvan palvelun.

Vuores Palvelun kautta voi tilata teoksen yhteyteen sijoittuvan infokyltin asennuksella tai ilman. Palveluun kuuluu myös taideteoksen julkistamistilaisuuden järjestäminen. Kaikille avoimesta julkistamistilaisuudesta tiedotetaan mm. taloyhtiön asukkaita, vuoreslaisia, taidetoimijoita ja mediaa. Paikalla on aina taiteilija kertomassa teoksestaan. Yleensä julkistamistilaisuuksia kootaan muutama samalle päivälle.

Vuores Palvelu vastaa palveluun liittyen myös teoksen tietojen ja valokuvan lisäämisestä Vuores.fi-verkkoportaaliin myöhemmin sijoittuvaan teoshakemistoon.

Kokonaishinta kyltille, julkistamistilaisuuden järjestelyille ja teoksen lisäämiselle hakemistoon on kyltin asennuksella 600€ + alv  ja ilman kyltin asennusta 500€ + alv. Kilven ja asennuksen toimitusaika on 4 viikkoa. Palvelun voi tilata sähköisellä lomakkeella.

Vuores - erämaasta kasvoi kaupunkikylä -kirja

Vuores Palvelu myy Matti Wacklinin kirjoittamaa ja Tampereen kaupungin julkaisemaa kirjaa ”Vuores - erämaasta kasvoi kaupunkikylä”. 160-sivuinen teos kertaa alueen historian, uuden Vuoreksen suunnittelun ja käyntiin saamisen polut. Kirjan hinta on 25 €. Kirjan voi ostaa laskulla Vuores Palvelun toimistosta tai tilata sähköpostilla osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Vuores-päivä ja muut tilaisuudet

Vuores Palvelu vastaa Vuores-päivien järjestämisestä. Palveluyhtiö järjestää myös mm. asukasiltoja sekä taloyhtiöiden hallitusten tapaamisia ja koulutuksia.

Palveluvalikoimaa lisätään toiveiden mukaan

Vuores Palvelu kehittää uusia palveluja osakastaloyhtiöiden ja Vuoreksen asukkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tulevaisuudessa yhtiön palveluvalikoima voi laajeta esimerkiksi turvallisuuspalveluihin. Suunnitteilla on myös mm. yhteiskäyttöön liittyviä palveluita.

Vuores Palvelun yhteistyökumppaneiden palveluita

HH-kiinteistöpalvelujen kuluttajapalvelut alennetuin hinnoin

Vuoreksen asukkaat voivat tilata esimerkiksi maalarin tai astianpesukoneen asentajan alennetuin tuntihinnoin Vuores Palvelun yhteistyökumppanilta HH-kiinteistöpalvelut Oy:ltä. Muita alennushintaisia kuluttajapalveluita ovat muun muassa remontti- ja sähkömies sekä kosteusmittaukset.

Hinnanalennus vaihtelee noin 5-15 prosentin välillä riippuen palvelusta. Katso kaikki palvelut hinnastosta.

Saat alennuksen kuluttajapalveluista mainitsemalla tilatessasi Vuores Palvelun alennushinnat.

Lue lisää eri palveluista HH-kiinteistöpalvelujen verkkosivuilta. Tilauksen voit tehdä HH-kiinteistöpalvelujen verkkosivujen kautta, soittamalla numeroon 010 3950 395 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tampereen Puhelimen rappunäytöt

Vuores Palvelun yhteistyökumppani Tampereen Puhelin tarjoaa taloyhtiöille digitaalisia rappunäyttöjä sisällönhallintapalveluineen. Näyttöjen sisällöt voi päivittää verkkoselaimen kautta. Sisältö voi olla monimuotoista - nimitauluista lähipysäkin reaaliaikaisiin bussiaikatauluihin. Rappunäyttöihin saa vaikkapa Vuores-portaalin yleiset uutiset ja tapahtumailmoitukset sekä taloyhtiön intranetin tiedotteet.

Tampereen Puhelin tarjoaa kokonaispalvelun, joka sisältää näytön koteloineen, näyttötietokoneen sekä sisällönhallintapalvelun. Kysy lisää Tampereen Puhelimelta kokonaispalvelun hinnoista eri taloyhtiöille ja muista palveluvaihtoehdoista.