Vuores-verkko Vuores Palvelu Oy on Tampereen Vuoreksen kaupunginosan palveluyhtiö.

Yrityksille

Vuoreksen yritysten laajakaistayhteydet toimittava operaattori on Lounea.

Jos yrityksesi sijaitsee taloyhtiössä katutason liiketilassa, laajakaistayhteys on esikytketty tai kytketty valmiiksi. Jos muutat vasta valmistuneeseen taloyhtiöön, saat esikytketyn laajakaistayhteyden aktivoitua soittamalla Lounean yritysasiakaspalveluun, puh. 0800 30301 (ilmainen, ark. klo 8.00-16.30). Vanhemmissa taloyhtiöissä yhteys on valmiiksi kytketty, mutta uusia tilan haltijoita pyydetään rekisteröitymään yhteyden käyttäjäksi olemalla yhteydessä Lounean yritysasiakaspalveluun. Tietoverkon kuukausittainen liiketilakohtainen palvelumaksu peritään taloyhtiöltä.

Jos yrityksesi sijaitsee liikekiinteistössä, varmista Vuores Palvelusta, onko liiketilasi kytketty Vuores-tietoverkkoon.

Peruspalveluun sisältyy symmetrinen 100/100 M:n laajakaistayhteys. Operaattorilta voi tilata lisänopeutta ja tarvittavia lisäpalveluita.

Yritysten laajakaistan palvelutaso

Liikekiinteistöissä yhteydet ovat palvelutasoltaan yritysliittymien tasoa ja sisältävät päätelaitteen. Tämä tarkoittaa mm. nopeampaa viankorjausta. Taloyhtiöiden liiketiloissa yhteyksien palvelutaso on sama kuin asunnoissa eikä yhteyteen sisälly päätelaitetta. Liiketilojen haltijat voivat tilata operaattorilta paremman palvelutason ja laitteen lisäpalveluna.