Vuoreksen yhteiskäyttötila eli tuttavallisemmin Vyhti on monitoimitila, jonka voi vuokrata helposti ja edullisesti niin juhliin, kokouksiin, kerhotoimintaan kuin vaikkapa pop-up-myymäläksi/kirpputoriksi. Tila sijaitsee osoitteessa Vuoreksen puistokatu 94.

Koko tilaa vuokrataan 17-19 euron tuntihintaan. 

Tilassa on kaksi keittiötä, joissa on kummassakin astianpesukone, mikro ja jääkaappi. Muina varusteina on 2 kannun kahvinkeitin, vedenkeitin, kahviastiasto lautasineen ja vesilaseineen 20 hengelle + lisäkuppeja sekä tarjoiluastioita, kannuja ja termareita. Tilaan voi myös varata tarjoilun läheisestä kahvilasta (Cafe Maukas Ståhlberg). 

Tilassa on käytettävissä wlan-yhteys, 65” näyttö, dataprojektori ja kopio/skanneri/tulostin. Tilassa on 2 wc:tä. Tilan muunneltava kalustus mahdollistaa monenlaisen käytön ja tarpeet. Tuoleja on reilulle 30 hengelle ja pöytien äärelle mahtuu istumaan noin 20 henkeä.

Vuokraajan tulee siistiä tila seuraavia käyttäjiä varten oman varauksensa puitteissa.

HUOM. Koronavirusepidemian aikana tulee henkilömäärissä, turvaväleissä ja hygieniassa noudattaa Pirkanmaan virallisia suosituksia tai rajoituksia. Pöytä- ja tuolipaikkojen maksimimäärät ovat turvaväleillä noin puolet yllä mainituista. Tilaa ei saa käyttää sairaana tai oireilevana. Tilassa oleskelevien tulee muistaa hyvä käsi- ja yskimishygienia. Siistimisessä ja mahdollisessa tarjoilussa tulee kiinnittää erityishuomiota käsillä koskettavien pintojen puhtauteen.

Tilan varaus, maksu sekä sähköisen älylukon avaaminen tapahtuvat helppokäyttöisesti Flextila-verkkopalvelun kautta. Alueen taloyhtiöiltä, yhdistyksiltä, yrityksiltä jne. vuokra voidaan periä myös laskulla. Pitkäaikaisissa toistuvissa vuokrauksissa ota yhteys Vuores Palveluun hintatarjousta varten.

>> Siirry Flextila.com-verkkopalveluun lisätietoihin ja tilan varaukseen

Kysy tarvittaessa lisää Vuores Palvelusta.