Vuoreksen yhteiskäyttötila eli tuttavallisemmin Vyhti on noin 70 neliön monitoimitila, jonka voi vuokrata helposti ja edullisesti niin juhliin, kokouksiin, kerhotoimintaan kuin vaikkapa pop-up-myymäläksi/kirpputoriksi. Tila sijaitsee osoitteessa Vuoreksen puistokatu 92.

Koko tilaa vuokrataan lähtökohtaisesti iltaisin ja viikonloppuisin 13-15 euron tuntihintaan. Päivisin tilasta voi vuokrata työpisteitä 4 euron tuntihintaan, mutta myös koko tilan varaaminen on mahdollista.

Tilan keittiössä on astianpesukone, 2 kannun kahvinkeitin, jääkaappi, vedenkeitin, mikro, kahviastiasto lautasineen 20 hengelle + lisäkuppeja sekä tarjoiluastioita. Tilaan voi myös varata tarjoilun läheisestä kahvilasta (Kahvila Ståhlberg Vuores). 

Tilassa on käytettävissä wlan-yhteys, 65” näyttö, dataprojektori ja tulostin. Tilassa on wc. Tilan muunneltava kalustus mahdollistaa monenlaisen käytön ja tarpeet. Tuolipaikkoja on 35 hengelle ja pöytäpaikkoja 12-22 hengelle.

Vuokraajan tulee siistiä tila seuraavia käyttäjiä varten oman varauksensa puitteissa.

HUOM. Koronavirusepidemian aikana tulee henkilömäärissä, turvaväleissä ja hygieniassa noudattaa virallisia rajoituksia ja suosituksia. Pöytä- ja tuolipaikkojen maksimimäärät ovat noin puolet yllä mainituista. Tilaa ei saa käyttää sairaana tai oireilevana. Tilassa oleskelevien tulee muistaa hyvä käsi- ja yskimishygienia. Siistimisessä ja mahdollisessa tarjoilussa tulee kiinnittää erityishuomiota käsillä koskettavien pintojen puhtauteen.

Tilan varaus, maksu sekä sähköisen älylukon avaaminen tapahtuvat helppokäyttöisesti Flextila-verkkopalvelun kautta. Alueen taloyhtiöiltä, yhdistyksiltä, yrityksiltä jne. vuokra voidaan periä myös laskulla (ota laskutuksesta yhteys Vuores Palveluun).

HUOM. Yhteiskäyttötilaan voi tehdä varauksia vain 30.11.2020 asti.

>> Siirry Flextila.com-verkkopalveluun koko tilan varaukseen

>> Siirry Flextila.com-verkkopalveluun työpisteen varaukseen

Kysy tarvittaessa lisää Vuores Palvelusta.