Vuoreksen yhteiskäyttötila eli tuttavallisemmin Vyhti on monitoimitila, jonka voi vuokrata helposti ja edullisesti niin juhliin, kokouksiin, kerhotoimintaan kuin vaikkapa pop-up-myymäläksi/kirpputoriksi. Tila sijaitsee osoitteessa Vuoreksen puistokatu 94.

Koko tilaa vuokrataan 17-19 euron tuntihintaan. 

Tilassa on kaksi astianpesukonetta, mikroa ja jääkaappia. Muina varusteina on 2 kannun kahvinkeitin, vedenkeitin, kahviastiasto lautasineen ja vesilaseineen 36 hengelle + lisäkuppeja sekä tarjoiluastioita, kannuja ja termareita. Tilaan voi myös varata tarjoilun läheisestä kahvilasta (Cafe Maukas Ståhlberg). 

Tilassa on käytettävissä wlan-yhteys, 65” näyttö, dataprojektori ja kopio/skanneri/tulostin. Tilassa on 2 wc:tä. Tilan muunneltava kalustus mahdollistaa monenlaisen käytön ja tarpeet. Pöytien äärelle mahtuu istumaan 28-36 henkeä (riippuu käytetäänkö osaa pöydistä esim. tarjoiluun). 

Vuokraajan tulee siistiä tila seuraavia käyttäjiä varten oman varauksensa puitteissa.

HUOM. Koronavirusepidemian aikana tulee henkilömäärissä, turvaväleissä ja hygieniassa noudattaa Pirkanmaan virallisia suosituksia tai rajoituksia

Tilan varaus, maksu sekä sähköisen älylukon avaaminen tapahtuvat helppokäyttöisesti Flextila-verkkopalvelun kautta. Alueen taloyhtiöiltä, yhdistyksiltä, yrityksiltä jne. vuokra voidaan periä myös laskulla. Pitkäaikaisissa toistuvissa vuokrauksissa ota yhteys Vuores Palveluun hintatarjousta varten.

>> Siirry Flextila.com-verkkopalveluun lisätietoihin ja tilan varaukseen

Kysy tarvittaessa lisää Vuores Palvelusta.